politica

Codrin Stefanescu: „O sa ma intorc la putere si iar o sa fie coada la usa mea cu mogulii care mi-au inchis usa posturilor lor de televiziune”

Codrin Stefanescu, cel mai apropiat colaborator al lui Liviu Dragnea, fostul stapan al PSD, anunta ca se va intoarce la putere si ca „prietenii falsi” vor face iar coada la usa lui.

„Azi am trecut in revista pe cei care m-au tradat, mogulii care mi-au inchis usa posturilor lor de televiziune, prietenii falsi care azi servesc adversarii mei, iar maine vor face rand la usa mea daca voi ajunge iar la putere. M-am gandit azi si la oamenii de calitate pe care i-am cunoscut in ultimul timp, la cei care mi-au ramas alaturi indiferent de timpuri, la noii prieteni extrem de curajosi, la numarul urias de romani care spera, cred in noi si care s-au inscris in partid. Prin urmare, pana maine o sa imi revin. Si o iau de la capat”, a anuntat Stefanescu, sambata seara.

Citeste si: „Suntem interzisi”. Stefanescu plange ca nu mai este primit la Antena 3: „Antena 3 de azi, nu mai este Antena 3 de dinainte”

Codrin Stefanescu s-a plans la finalul anului trecut ca este „interzis” la Antena 3 sustinand ca „Antena 3 de azi, nu mai este Antena 3 de dinainte”.

„M-ati intrebat de ce unii dintre noi nu mai aparem la Antena 3. M-ati intrebat de ce vocile curajoase, de nu cu mult timp in urma, nu mai sunt prezente aici. O sa va spun de ce: pentru ca suntem interzisi! Antena 3 de azi, nu mai este Antena 3 de dinainte. Asa cum ‘noul’ PSD a lui Ciolacu, nu mai are nici o legatura cu PSD-ul condus de Dragnea! Se schimba fara sa va intrebe nimeni daca sunteti de acord cu acest lucru! Doar noi ramanem aceeasi! Am vrut sa stiti asta”, a transmis Stefanescu.

Citeste si: Premiera, Dragnea vorbeste despre banii pe care PSD i-a dat Antenei 3 si RTV: „Uite, am facut contractul asta, dar pe langa asta mai avem o intelegere. Sa nu apara cine nu vrem noi”

Liviu Dragnea, fostul presedinte al PSD, a vorbit in premiera, la sfarsitul lunii octombrie, intr-un interviu acordat unui vlogger din Teleorman, despre contractele de promovare pe care PSD le are cu Antena 3 si Romania TV. Dragnea a acuzat actuala conducere a PSD ca le-a impus celor doua posturi TV sa nu-l mai invite in emisiuni in schimbul banilor livrati de partid.

„Ei folosesc o parte din banii astia sa ne blocheze pe la televiziuni, prin contractele pe care le fac. (…) Un partid poate sa faca contracte de promovare a politicii partidului cu orice institutie de presa. In functie de ce buget are partidul si de cat vrea sa fie promovat”, a declarat Dragnea.

El s-a plans apoi ca actuala conducere a PSD s-a folosit de aceste contracte pentru a-i bloca accesul la Antena 3 si RTV.

„Niciodata nu am vorbit cu cineva de la presa, ‘uite, am facut contractul asta, dar pe langa asta mai avem o intelegere: Dan Dobre nu vreau sa apara (vloggerul care ii ia interviu – n.red.). Dom’le, nici macar sa nu se pronunte numele din vreo greseala, acolo. Nu exista la voi’.

Asa ceva nu am facut, din pacate se face asta la PSD. La Antena 3 si la RTV. Aceste doua televiziuni m-au invitat, imediat dupa ce am iesit, sa fiu prima data la Antena si ulterior la RTV si am zis ‘da’. Si cu doua zile inainte de fiecare emisiune programata mi s-a spus ca nu se mai poate”, a declarat Liviu Dragnea.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Recent Posts

Directorul CIA: Atacul iranian asupra Israelului a fost un „esec spectaculos”

Atacul cu rachete si drone iranian impotriva Israelului de la sfarsitul saptamanii trecute "s-a dovedit…

26 de minute ago

Kremlinul acuza Romania ca vrea sa „anuleze cultura rusa” fiindca a refuzat sa mai inchirieze sali de cinema ambasadei Rusiei la Bucuresti

Romania a rupt din motive politice contractul de inchiriere a salilor de cinematograf cu Ambasada…

2 ore ago

Viktor Orban, din nou anti-UE: „Ucraina se transforma din tara suverana in protectorat al Occidentului”

Ucraina nu mai poate fi considerata o tara independenta, deoarece Kievul depinde in totalitate de…

2 ore ago

Presshub: Documentul secret al Kremlinului: prima dovada a razboiului hibrid planificat de Moscova?

Documentul secret al Kremlinului, dezvaluit de cotidianul american The Washington Post, indica faptul ca Rusia…

14 minute ago