Codrin Stefanescu si-a gasit un nou stapan, il roaga sa candideze la sefia PSD: „Cand ai de gand sa-ti anunti candidatura pentru functia de presedinte al partidului?”

politica

Codrin Stefanescu lanseaza un apel public la adresa lui Eugen Teodorovici prin care il roaga pe acesta sa isi anunte candidatura la sefia PSD. Stefanescu este unul dintre cei mai vocali critici din PSD ai lui Marcel Ciolacu.

„Dragi membri, simpatizanti si votanti ai PSD! Nu exista niciun blat intre PSD si PNL! Exista doar intre Ciolacu-Orban si sefii lor supremi. Ca sefii lor sunt de la Cotroceni, din padurea Baneasa, din case conspirative, asta chiar nu mai conteaza! Degeaba ne injurati pe toti, chiar nu suntem toti parte din piesa asta! Se vede cu ochiul liber, da! Luati si voi pozitie, cereti lamuriri, nu mai stati deoparte tacuti si speriati! Ca si voi aveti partea voastra de vina! Parlamentari, primari, sefi de organizatii judetene ai PSD, spuneti exact ceea ce ganditi! Iar tu, draga Eugen Teodorovici, cand ai de gand sa-ti anunti candidatura pentru functia de presedinte al partidului? Vrei sa te rugam?”, a scris Stefanescu pe Facebook.

Teodorovici l-a acuzat recent pe Ciolacu ca sta cu capul plecat in fata lui Klaus Iohannis.

„Atitudinea ‘capului plecat’ TREBUIE sa dispara din mentalitatea #PSD‼️ (…) Ciolacu: ‘Dumneavoastra ce v-ati dori daca ati fi in PSD? Presupun ca v-ati dori eficienta liderului. Cand a fost injurat Iohannis si facut in toate felurile de anumiti pseudo-lideri, care au fost scorurile partidului? Ce s-a intamplat pana la urma? Nu cumva presedintele Iohannis de fapt, asta urmareste? Daca am fost de doua ori prosti, trebuie sa continuam in aceeasi logica? Eu nu o sa intru in aceasta logica, cu toate costurile si cu toate criticile anumitor colegi’.

Cu totii am inteles foarte bine toate declaratiile presedintelui Iohannis, ca o continua batjocura la adresa PSD si a intregii tari‼️ Nu intelegem, insa, atitudinea pasiva-defensiva a celor ce se vor lideri ai acestui partid.

Haideti sa nu ne mai prefacem ca nu stim ce vrem si ce putem face, pentru ca avem deja raspunsurile a milioane de membri si sustinatori ai acestui mare partid: DA, ne dorim lideri eficienti, lideri care sa apere partidul, care sa-si apere colegii de partid atunci cand sunt jigniti, inclusiv sau mai ales de presedintele tarii‼️ (…) DA, ne dorim lideri care sa ia decizii in primul rand pentru tara, pentru partid si NU pentru ei insisi‼️”, a scris Teodorovici zilele trecute.

Comentarii: