politica

Codrin Stefanescu spune ce boala are Dragnea de nu poate sa mearga la parada: „Isi pune in pericol mai mult decat sanatatea”

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a dat detalii despre boala care il tine pe Liviu Dragnea departe de popor de Ziua Nationala.

„A fost foarte racit si nu a ascultat sfatul medicilor, sa stea trei zile acasa, a avut foarte multe intalniri. Are o forma de pneunomie, iar medicii i-au interzis in mod foarte clar sa iasa la -5 grade, desi el a dorit lucrul asta. Eu i-am spus ca isi pune in pericol mai mult decat sanatatea. Nu e la pat, dar trebuie sa stea si trebuie sa faca si antibiotice. Se va pune pe picioare in curand”, a explicat Codrin Stefanescu joi seara, la B1Tv.

In replica, fostul presedinte PSD Victor Ponta a spsu ca el nu-l crede, avand in vedere ca nici la alte evenimente publice de zile importante Liviu Dragnea nu a fost prezent, pentru ca ii este frica sa dea ochii cu romanii.

„Merg la Alba Iulia, la Targu-Jiu. Eu, dupa cum ati vazut, si cu ocazia sfintirii Catedralei, si cu alte evenimente publice, am un lucru de care sunt foarte fericit – pot sa ies in public, pot sa merg sa salut oameni, nu m-a huiduit nimeni, nu mi-e teama, nu cred ca exista oameni care sa vada in mine si in Pro Romania sursa problemelor actuale”, a spus Ponta, citat de Agerpres.

Intrebat cum vede anuntul facut de Liviu Dragnea, ca nu ii permite medicul sa stea in frig, de Ziua Nationala, Ponta a raspuns ironic: „Nici duminica trecuta, la sfintirea Catedralei, nu i-a permis. Nu stiu, nici de Sfanta Maria, pe 15 august, nici de Ziua Armatei, 25 octombrie. Are o boala grava, prelungita si care ne afecteaza pe noi toti, din pacate”.

Dragnea se ascunde de 1 Decembrie. Romanii vin in Piata Victoriei pentru cel mai mare tricolor uman
Dancila se duce la receptia de Centenar data de Iohannis. Dragnea si Tariceanu nici n-au vrut sa auda

Urmareste-ne si pe:
Speranta Erhan

Share
Published by
Speranta Erhan

Recent Posts

Recensamantul din Kosovo, prelungit cu o saptamana

Guvernul kosovar a decis in ultimul moment sa prelungeasca durata recensamantului in curs, primul din…

6 ore ago

Vaticanul inaspreste procedurile cu privire la presupusele „evenimente supranaturale”

Vaticanul a inasprit vineri procedurile de evaluare a evenimentelor supranaturale raportate, cum ar fi Madonele…

6 ore ago

Barbatul care l-a atacat cu ciocanul pe sotul lui Nancy Pelosi, fostul presedinte al Camerei Reprezentantilor din SUA, a primit 30 de ani de inchisoare

Barbatul care a patruns in casa fostului presedinte al Camerei Reprezentantilor din SUA, Nancy Pelosi,…

6 ore ago

New York City a spus ca nimeni nu a fost ranit la arestarile Columbia; dosarele medicale ale studentilor spun altceva

Dupa arestarea studentilor protestatari pro-palestini care ocupau o cladire a Universitatii Columbia luna trecuta, primarul…

6 ore ago

Serbia: Un tren de calatori a intrat intr-un marfar oprit intr-un tunel. Noua oameni au fost raniti

Noua persoane au ajuns la spital, vineri, dupa ce un tren de calatori s-a ciocnit…

6 ore ago