Codrin Stefanescu, tras de urechi de Antena 3 ca face de ras PSD-ul: „Va duceti in cap daca va afisati cu astfel de oameni”

news

Codrin Stefanescu a fost certat, miercuri seara, de catre realizatorul Antena 3 Radu Tudor pentru ca a adus interlopi la ICCJ pentru a-l apara pe Liviu Dragnea de jurnalisti.

„Va duceti in cap daca va afisati cu astfel de oameni. Cu astfel de aparitii, PSD isi face deservicii uriase. In niciun caz nu trebuie tratat asa”, i-a spus Radu Tudor lui Stefanescu.

Secretarul general adjunct al PSD a reactionat iritat, sustinand ca erau „haidamaci” care il asteptau pe Liviu Dragnea sa arunce cu rosii in el.

„Nu e niciun interlop acolo, sunt sportivi de performanta”, a pretins Stefanescu.

Si seful PSD, Liviu Dragnea, s-a arata extrem de nemultumit de actiunea lui Stefanescu.

„In ceea ce priveste persoanele pe care le-am gasit la iesire, nu am chemat pe nimeni. Eu nu am solicitat nici SPP, eu nu am SPP de cand sunt presedintele Camerei si cu atat mai mult nu am nevoie sa chem pe cineva sa ma apere. Si eu am fost surprins, nu vreau sa comentez altceva. Si eu imi puneam intrebari cine este acolo. Nu stiu daca cineva a facut o greseala, a facut-o intentionat, daca a fost pur si simplu o intamplare. Dar o sa mai discutam in perioada urmatoare”, a declarat Liviu Dragnea.

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: