Codrin Stefanescu, umilit chiar de Liviu Dragnea. Aberatiile lui despre „monstrii care conduc Romania” au fost ignorate de seful PSD

politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a ignorat in totalitate discursul lui Codrin Stefanescu din cadrul reuniunii pesediste de la Slobozia. El a preferat sa se intretina cu cei de langa el, in timp ce Stefanescu zbiera la tribuna.

„Incepand de astazi suntem in campanie. Si campania este pentru a ne recupera tara din mainile unor monstri”, a declarat Codrin Stefanescu in cadrul sedintei de alegeri a filialei PSD din Slobozia.

In timp ce Stefanescu isi sustinea discursul, seful PSD era ocupa sa vorbeasca cu cei din jurul sau, ignorandu-l in totalitate pe secretarul general al PSD.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat sambata, la Slobozia, ca, dupa europarlamentare va discuta despre un candidat comun al aliantei PSD-ALDE la functia de presedinte.

„Sigur nu voi candida la europarlamentare”, a declarat el, intrebat daca va candida la Prezidentiale.

„Nu vorbesc despre candidatura la prezidentiale cu nimeni, niciunde, nicicand. Dupa europarlamentare discutam. (…) S-a intamplat ca nu mai vreau sa vorbesc despre subiectul asta absolut deloc, am convenit cu domnul Tariceanu ca dupa alegerile europarlamentare impreuna sa prezentam un candidat comun, care sa fie sustinut de alianta”, a adaugat liderul social-democratilor.

Mai mult despre: ,

Comentarii: