Codruta Cerva il trage de urechi pe Codrin Stefanescu: „Securitatea conduce PSD! Ati permis unui ofiter sa conduca PSD”

politica

Numerosi sustinatori ai lui Liviu Dragnea isi manifesta revolta pe pagina de Facebook a lui Codrin Stefanescu fata de modul in care este condus PSD. Codruta Cerva, organizatoarea unor mitinguri de sustinere a lui Dragnea, ii spune lui Codrin Stefanescu ca a permis ca PSD sa fie confiscat de „securitate”.

„Atunci cand a trebuit sa fiti uniti si vocali, ati tacut sau ati vorbit mai pe soapta. Si ma refer la Dragnea. Dar cel mai mult trebuia sa vorbiti, de fapt sa urlati si sa va opuneti ordonantei 9 din februarie 2019, cand Dancila a introdus STS in sistemul de votare! Atunci ati tacut malc! De atunci a inceput planul de distrugere a PSD! Si ati tacut! Acum si daca vorbiti, vorbiti degeaba.

Planurile sunt avansate iar securitatea conduce PSD! Ce cauta Ciolacu in fruntea PSD?? De ce ati tacut si ati permis un ofiter sa conduca PSD?? Tot ce ati facut in ultima an, ati facut ptr a ajunge in acest punct. Ati fost toti complici acestui plan diabolic de distrugerea PSD-ului”, i-a scris Cerva lui Stefanescu.

Stefanescu nu i-a raspuns. Numerosi alti pesedisti impartasesc insa punctele de vedere ale Codrutei Cerva.

Codruta Cerva a anuntat recent ca va organiza un nou miting de sustinere a lui Liviu Dragnea in fata ICCJ.

„Marti 21.01 ora 10 mergem sa-l sustinem pe Dragnea in fata la ICCJ!!! Cine vine sa scrie prezent!! Inalta Curte a amanat sentinta pentru 21 ianuarie. Recursul in anulare este o cale extraordinara de atac introdusa de fostul lider al PSD, prin care acesta incearca sa obtina rejudecarea dosarului in care a fost condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare! Dragnea a fost executat politic!”, a scris Cerva pe Facebook.

Doar opt persoane au spus „Prezent”.

Mai mult despre: ,


Comentarii: