Coincidenta? Barbatul care a licitat 9.000 de dolari pe o pereche de pantofi sport marca Donald Trump e directorul unei companii rusesti din America – VIDEO

externe

licitatie, adidasi, Donald Trump, om de afaceri rus, ceasuri, bisnita

Directorul unei companii rusesti care castiga zeci de milioane de dolari in Statele Unite prin afaceri dubioase a castigat la licitatie o pereche de adidasii aurii, marca Donald Trump, avand pe ei semnatura fostului presedinte.

Roman Sharf, fondatorul si directorul general al dealerului de ceasuri de lux, Luxury Bazaar, a plecat cu o pereche cu autograf de pantofi de aur „Never Surrender high-tops” ai lui Trump, dupa ce a plasat o oferta castigatoare de 9.000 de dolari la Sneaker Con din Philadelphia.

Trump a anuntat lansarea adidasilor aurii, care fac parte din noua sa linie de incaltaminte, in timpul unei aparitii surpriza la evenimentul de sambata.

Un videoclip distribuit pe retelele de socializare il arata pe Sharf zambind si vorbind cu membrii multimii in timp ce arata adidasii aurii dupa ce a licitat mai mult decat alti cumparatori.

Pantofii, care au un detaliu cu steagul american pe spate, costa 399 de dolari.

Produsi intr-o serie de doar 1.000 de perechi, adidasii personalizati ar fi fost vanduti la mai putin de doua ore de la lansare.

„Vom avea o sarbatoare in luna noiembrie, iar eu voi purta acesti adidasi unicat, semnati de Donald Trump”, a spus Sharf dupa ce a castigat, scrie ziarul The New York Post.

Ulterior, el a impartasit pe retelele de socializare ca intentioneaza sa lase mostenire pantofii copiilor sai. „Dar deocamdata ii vor afisa in birou”, a scris el pe contul de X.

Sharf, care s-a nascut in Uniunea Sovietica si locuieste in Philadelphia, se descrie ca fiind „unul dintre cei mai mari comercianti de ceasuri de pe piata gri din lume” – care comercializeaza ceasuri de lux „fara a fi autorizat de catre marca sa faca acest lucru in numele lor”.

Afacerea sa are 30 de angajati si genereaza in Statele Unite vanzari de aproximativ 130 de milioane de dolari anual, a declarat el pentru WatchPro.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: