COINCIDENTA? Seful Cancelariei lui Iohannis este la New York, in acelasi timp cu Victor Ponta

news

In aceste zile, la New York se afla, in acelasi timp cu Victor Ponta, si cel mai important consilier al lui Klaus Iohannis. Dan Mihalache a postat pe Facebook imagini de la o intalnire in metropola americana.

Victor Ponta a fost fotografiat in avionul de New York in ziua de 9 aprilie. El anuntase ca pleaca in vacanta, dar a refuzat sa precizeze si destinatia. „Va urez Paste fericit! Voi sta cu familia intr-un loc in care sper sa nu ma gasiti…” A fost insa depistat de un roman din diaspora, Marius Mina, care a postat fotografii cu premierul la business class.

ponta vacanta

In acelasi timp se afla la New York si seful cancelariei prezidentiale, Dan Mihalache. Spre deosebire de premier, acesta nu este in vacanta, ci participa la o reuniune de afaceri, „Romania Investors Day”, dupa cum a anuntat pe 9 aprilie pagina sa de Facebook.

mihalache2

Alegerea lui Dan Mihalache in echipa de consilieri a lui Klaus Iohannis a fost intens criticata de catre o parte a sustinatorilor presedintelui. Mihalache a fost membru PSD, fiind in relatii foarte bune cu membri de seama ai acestui partid.

mihalache3

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: