Coldea are o veste proasta pentru cei care fac jocuri murdare: „Sunt un rezervist foarte activ”. Avertisment la adresa politicienilor care sustin Antena 3 si RTV

news

Florian Coldea, fost adjunct al directorului SRI, a oferit mai multe detalii, intr-un interviu pentru ziare.com, despre actualele sale ocupatii. El a tinut sa sublinieze ca este in continuare „activ”.

„Predau de mult timp la Academia Nationala de Informatii ‘Mihai Viteazul’ si mi-a placut mereu sa le impartasesc studentilor din cunoasterea si experienta mea practica. Recent am castigat un post de conferentiar in cadrul unui concurs public si sunt bucuros ca pot fi in continuare alaturi de studenti, viitorii profesionisti in intelligence.

Am vazut deja afirmatii tendentioase referitoare la acest subiect in mass-media. Si in acest caz, ii rog pe toti cei care detin informatii despre eventuale incalcari ale legii sau regulamentelor sa le prezinte autoritatilor.

Altfel… ati spus bine, pensionar. Dar si rezervist foarte activ. Printre altele, continui sa aflu neadevaruri despre mine si viata mea. Unii jurnalisti informeaza publicul ca as avea o pensie minimum dubla fata de cea pe care eu o primesc de fapt. De asemenea, sunt jurnalisti care imi atribuie insistent rol de consultant politic, in conditiile in care nu ma intereseaza lupta si mizele politice.

Nu am venituri asa mari, nu ma implic in politica si nici consultant nu sunt. Altfel, in pofida acestor preocupari pe care le pot numi meschine, urmaresc cu atentie evolutia situatiei internationale si a societatii romanesti, ma bucur de familie, de calatorii benefice, de lecturi interesante si, cum se vede, de o mai mare libertate de a vorbi. Raman in continuare acelasi. Servesc Patria!”, a spus Coldea pentru ziare.com.

Generalul SRI a oferit si cateva detalii despre cum s-a desgasurat si se derulea lupta anticoruptie, care se confrunta in continuare cu actiuni contrare ale politicienilor.

„Am reusit aceste performante cu eforturi deosebite, avand ca singura arma informatia si ca singura protectie legea. In tot acest timp ne-am confruntat cu perdele de fum, afirmatii denigratoare, campanii sustinute de puternice trusturi media, toate acestea desfasurandu-se si cu sprijinul unor politicieni. Din acest razboi, numai Romania poate iesi fie castigatoare, fie perdanta. Nu SRI, nu eu”, a mentionat Coldea.

Intrebat care sunt acesti politicieni, Coldea a raspuns: „Raspunsul e public, la vedere”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , ,

Comentarii: