COLECTIV ne-a mai rapit o VIATA. Roxana avea 26 de ani, era o „fire vesela, mereu optimista”

news

Bilantul incendiului produs in 30 octombrie in clubul Colectiv a ajuns la 62 de morti, dupa ce o alta persoana – o tanara de 26 de ani – a murit, marti dimineata, la Spitalul de Arsi din Capitala.

Roxana Boghian este cea de-a 62-a persoana care si-a pierdut viata ca urmare a incendiului de la clubul Colectiv, din 30 octombrie. Avea arsuri grave pe 60% din suprafata corpului. Tanara avea 26 de ani si era pasionata de fotografie.

Ea era cunoscuta in mediul artistic sub numele de Shimmaya (Shimmaya Noctem si Shimmaya LIVE Photography).

Prietenii o descriu ca fiind o fire vesela si sociabila, mereu dornica sa capteze cele mai bune instantanee.

„Mereu in primele randuri pentru a capta cele mai bune poze, Roxana Boghian Elena (cunoscuta pe facebook si sub numele de Shimmaya) este una din victimele Colectiv. Pasionata de fotografia de concert, dar si de fashion, Roxana este o fire vesela, mereu optimista si sociabila”, este mesajul postat pe contul creat pe Facebook „Ajutor Colectiv”, prin care se cereau donatii pentru victimele incendiului din 30 octombrie.

roxana-elena-boghian-da4f827099

Marti, in spitale din Capitala mai sunt internati 18 raniti, dintre care trei la Spitalul de Arsi, la Spitalul „Bagdasar-Arseni” – doi, la Spitalul de Copii „Grigore Alexandrescu” – trei, la Spitalul Elias – doi, la Spitalul Militar Central – patru, la Spitalul de Urgenta Floreasca – trei si la Institutul „C.C. Iliescu” – un pacient.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , , ,

Comentarii: