#Colectiv. Piedone mega-nesimtit, spune ca si pe el vor sa-l OMOARE. Strange iar semnaturi

politica

Cristian Popescu-Piedone, a carui candidatura pentru un nou mandat la Primaria sectorului 4 a fost respinsa marti de catre Tribunalul Bucuresti, a anuntat, pe o retea de socializare, ca nu renunta la candidatura, vrand sa demareze o noua campanie de strangere de semnaturi de sustinere a candidaturii sale.

Desi a fost prins cu semnaturi false, desi a anuntar ca se retrage din viata publica, iata ca acum tot el se da victima, chiar in fata adevaratelor victime, cele ale tragediei din Colectiv.¬†„Vad ca se da o lupta pe viata si pe moarte sa imi fie impiedicata candidatura. Ei bine, nu au decat doua optiuni: sa ma omoare sau sa ma lase in pace sa ma supun judecatii dumneavoastra, la vot, pe 5 iunie”, a scris Cristian Popescu-Piedone pe Facebook, potrivit News.ro.

Fostul primar al sectorului 4 le multumeste celor care l-au sustinut pana acum si anunta ca va incepe o noua campanie de strangere de semnaturi. „Poate asa vom putea trece peste toate mizeriile pe care le pregatesc cei care vor puterea cu orice pret!”, crede Piedone.

„Va dura pana in ultima zi de campanie si asa vor vedea cu totii ca semnaturile sunt autentice. Cer si televiziunilor, daca vor si sunt interesate, sa transmita live tot procesul pentru a observa pas cu pas ca este o procedura corecta si transparenta. Aveti incredere, merg pana la capat!”, a mai spus Cristian Popescu-Piedone.

Tribunalul Bucuresti a respins, marti, candidatura lui Cristian Popescu Piedone la functia de primar al Sectorului 4, decizia fiind definitiva. Instanta a admis apelul formulat de avocatul Gheorghe Piperea la decizia Judecatoriei Sectorului 4.

Tribunalul Bucuresti „respinge candidatura intimatului Popescu Cristian Piedone pentru functia de primar al Sectorului 4 Bucuresti. Mentine in rest dispozitiile sentintei civile apelate”, se arata in hotarare, care este definitiva.

„Sunt suprins si trebuie sa recunosc ca, uneori, justitia face dreptate in Romania. Stau in sectorul 4 si trec de doua ori pe zi pe langa Colectiv. Cei de la Tribunalul Bucuresti s-au uitat peste semnaturile depuse pe Piedone. Aparent sunt in regula, dar, prin sondaj, se observa ca se repeta acelasi stil de semnatura. Cred ca pe asta a mers judecatorul”, a declarat avocatul Gheorghe Piperea, pentru News.ro.

El a adaugat ca Piedone a fost condamnat moral de cei 35.000 de oameni care au iesit in strada dupa tragedia de la Colectiv.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: