COLECTIV. Primul mesaj al Corinei, dupa 3 saptamani de lupta pentru VIATA: „Va scriu cu singurul deget nebandajat”

news

Corina Gabriela Ionita, in varsta de 30 de ani, care a suferit arsuri grave in incendiul de la Colectiv, a transmis un prim mesaj prietenilor sai, dupa trei saptamani de suferinta si lupta pentru viata.

Corina este din Bucuresti, are un master de Stiinte Penale la Academia de Politie „Alexandru Ioan Cuza”. In urma incendiului de la Colectiv s-a ales cu arsuri pe 40% din suprafata corpului. In acest moment este internata intr-un spital din Marea Britanie, de unde a reusit sa trasmita un prim mesaj pe Facebook.

„Va iubesc, dragii mei! Azi, 21 noimebrie, este prima zi in care intru pe Facebook, prima zi in care va scriu cu mana mea, bine, cu degetul meu, singurul nebandajat.

Sunt coplesita, nu stiu ce sa va spun, stiu ca ati fost cu totii alaturi de mine, ca sunteti in continuare…eu sunt pe maini bune aici in UK, iar ranile mele se vindeca incet, dar sigur. Fiti binecuvantati”, a transmis Corina Gabriela Ionita.

corina2

Pentru tanara ranita in Colectiv s-a creat si o pagina de eveniment, „Ajut-o pe Corina sa treaca peste tragedia de la Colectiv!„, unde oamenii erau rugati sa doneze, inca de cand tanara era internata la spitalul Elias din Bucuresti.

In urma incendiului din 30 octombrie, la clubul Colectiv au decedat 26 de persoane, iar pe drum spre spital a mai murit o persoana. In trei saptamani de la tragedie au decedat alte 32 de persoane, numarul victimelor ajungand, vineri, la 59.

Alte aproximativ 150 de persoane au fost ranite si internate in spitale din Capitala. Dintre acestea, 39 au fost transportate spre unitati sanitare din strainatate, insa zece au decedat, trei in Marea Britanie, unul in Israel, doi in Olanda, unul in drum spre Elvetia, unul in Franta si doi in Germania.

In spitalele din Bucuresti mai sunt internate 40 de persoane ranite in incendiul din Colectiv, dintre 10 in stare critica sau grava.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: