Bilantul negru de la COLECTIV creste, ajunge la 63. Cristian a murit in Marea Britanie

news

Inca o victima a incendiului produs in 30 octombrie in clubul Colectiv, Cristian Mitroi (30 de ani), si-a pierdut viata luni intr-un spital din Marea Britanie, numarul persoanelor decedate in aceasta tragedie ajungand astfel la 63.

Cristian Mitroi avea 30 de ani si era artist grafic.Dupa incendiul din Colectiv, a fost internat la Floreasca cu arsuri pe corp si pe caile respiratorii. A fost transportat in Marea Britanie, unde luni a decedat.

In urma incendiului din 30 octombrie, la clubul Colectiv au decedat 26 de persoane, iar pe drum spre spital a mai murit o persoana. Alte 36 de persoane au murit in spitale din tara si din strainatate, numarul victimelor ajungand, in 21 decembrie, la 63.

Potrivit datelor Ministerului Sanatatii, luni dimineata mai erau internati in spitale din Capitala 12 raniti in incendiul din clubul Colectiv, dintre care la Spitalul Militar Central – patru pacienti, la Spitalul de Copii „Grigore Alexandrescu” – trei, la Spitalul de Urgenta Floreasca – doi, la Spitalul „Bagdasar-Arseni”, Spitalul Elias si Institutul „C.C. Iliescu” – cate un pacient.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: