Colegii lui Marian Munteanu, invitati de marca la adunarea EXTREMISTILOR rusofoni de la Sinaia

politica

Colegi ai lui Marian Munteanu din „Grupul pentru Romania”, Florin Zamfirescu si Cezar Avramuta („stegarul dac”), se afla printre invitatii extremistilor europeni intruniti intr-o sesiune la Sinaia.

Invitata de onoare la Conferinta Internationala „Europa Noastra, Europa Natiunilor” este Marine Le Pen, sefa partidului extremist francez Frontul National. Ea s-a opus vehement aderarii Romaniei in spatiul Schengen si s-a referit deseori la romani cu termeni precum „tigani” si „periferici”. Cu toate acestea, la conferinta si-au facut aparitia si au sustinut cuvantari personalitati precum Florin Zamfirescu, care altfel se declara nationalisti si mari patrioti. Zamfirescu, alaturi de „stegarul dac”, si el prezent la Sinaia, face parte din „Grupul pentru Romania”, organizatie infiintata de Marian Munteanu.

stegarul
stegarul2 zamfirescu

Iata-i pe cei doi invitati ai extremistilor la o reuniune a „Grupului pentru Romania”, impreuna cu Marian Munteanu.

Marian-Munteanu-Stegarul-Dac-Tudor-Ionescu

Printre invitati s-a aflat si cunoscutul filorus Mircea Dogaru, presedintele unui sindicat al cadrelor militare in rezerva. Dogaru s-a afisat in trecut alaturi de Alexandr Dughin, ideologul lui Vladimir Putin.

dogaru
Dughin+si+Dogaru1

Marine Le Pen, invitata de onoare la Sinaia, are legaturi stranse cu regimul lui Putin. In Franta, partidul de extrema dreapta Frontul National nu isi ascunde admiratia fata de Vladimir Putin. Liderul acestuia, Marine Le Pen, a avut deja vreo cateva voiaje la Moscova. Frontul National a imprumutat recent 9.4 milioane de euro de la First Czech Russian Bank, institutie ce are legaturi indirecte cu Kremlinul. Se spune ca ar fi prima transa dintr-un imprumut de 40 de milioane de euro, o suma enorma pentru un partid. Marine Le Pen a explicat ca a fost refuzata de bancile occidentale.

Citeste si: Cine sunt aliatii lui Putin din Europa si cu cat sunt PLATITI. Un peisaj sumbru inconjoara Romania

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: