Comandantul Brigazii 36 Marine din Mariupol face apel la Papa Francisc: Rugaciunea nu este suficienta. Salvati oamenii din mainile Satanei

externe

Comandantul Brigazii 36 Marine din Mariupol, oras in stare de asediu, a facut apel la Papa Francisc sa salveze oamenii blocati de rusi.

Maiorul Volina afirma ca este sigur ca liderul Bisericii Catolice nu a fost martorul unor evenimente precum cele din Mariupol, deoarece este ”iadul pe Pamant”, femei si copii stau infometati in frig, iar ranitii mor din cauza penuriei de apa, mancare si medicamente.

Dupa bombardamentul teatrului din Mariupol, nimeni nu mai crede in ocupantii rusi, ”adevarul trebuie adus in fata lumii”, iar oamenii evacuati si salvati ”din mainile Satanei, afirma militarul.

”Nu am vazut apelurile dumneavoastra catre lume si nu am citit toate recentele dumneavoastra declaratii. Ma lupt de mai bine de 50 de zile, fiind incercuiti complet si nu am timp decat pentru o lupta apriga pentru fiecare metru al unui oras incercuit de inamic”, a scris maiorul Serhii Volina, comandatul celei de-a 36-a Brigazi a Marinei, intr-o scrisoare publicata pe site-ul Ukrainska Pravda, citata de News.ro.

Volina a spus ca este pregatit sa ”lupte pana la capat”, in pofida tirurilor constante de artilerie si rachete, a penuriei de apa, hrana si medicamente.

”Probabil ati vazut multe in viata dumneavoastra. Dar sunt sigur ca nu ati vazut niciodata ce se intampla in Mariupol. Pentru ca asa arata iadul pe Pamant. Am putin timp sa descriu toate ororile pe care le vad aici in fiecare zi. La fabrica (combinatul siderurgic Azovstal, n.red.), femei, alaturi de copii si bebelusi stau in buncare. In frig si infometati. In fiecare zi sunt vizati de fortele aeriene inamice. Ranitii mor in fiecare zi pentru ca nu exista medicamente, apa, mancare”, a mai scris el.

Ofiterul a facut aluzie la teatrul din Mariupol care a fost distrus in luna martie de un bombardament organizat de fortele ruse in timp ce era folosit ca adapost de catre civili.

”A venit vremea cand rugaciunea nu este suficienta. Ajutati-i sa fie salvati. Dupa bombardamentul asupra teatrului dramatic, nimeni nu ii mai crede pe ocupantii rusi. Aduceti adevarul in fata lumii, evacuati oamenii si salvati-le vietile din mainile Satanei, care vrea sa arda toate fiintele vii”, a conchis oficialul ucrainean.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: