Comandantul represiunii din 10 august, primit cu onoruri militare. Deputat PSD: „Noi, politicul, trebuie sa va protejam” – Video

news

Sebastian Cucos, comandant al Jandarmeriei Romane in momentul represiunii din 10 august, a fost primit la Drobeta Turnu Severin cu onoruri militare si cu laude din partea parlamentarilor PSD si ALDE, informeaza Realitatea TV. „Ataci Jandarmeria, ataci securitatea nationala!”, atinut sa ii spuna deputatul PSD Vlad Bontea.

Sebastian Cucos a fost prezent la instalarea inspectorului sef al IJJ Mehedinti, colonelul Daniel Manolea. „Sunt momente in care foarte multa lume vrea sa se afiseze alturi de jandarmi”, a sustinut Cucos in fata participantilor la ceremonie. Cucos a fost intampinat cu onoruri militare, informeaza jurnalistii locali.

La ceremonie au participat si parlamentari din partea coalitiei aflate la guvernare, ei tinand sa laude interventia jandarmilor din 10 august.

„In data de 10 august, Jandarmeria Romana a cunoscut un atac foarte dur din partea politicului. In urma acestor evenimente am discutat cu mai multi fosti sefi ai Jandarmeriei Romane si ai jandarmeriilor europene. Am ajuns la concluzia ca noi, politicul, trebuie sa va protejam si sa va dam instrumentele potrivite amenintarilor, prin legi care sa va ajute si care sa nu ne puna pe noi toti in situatii conflictuale. Consider ca atacul la adresa Jandarmeriei Romane este un atac la securitatea nationala. Vreau sa fiu prietenul acestei institutii!”, a declarat deputatul PSD Vlad Bontea.

„Ati dovedit ca sunteti o forta credibila si v-ati asigurat un loc de frunte intre institutiile care se bucura de increderea populatiei!”, a adaugat senatorul ALDE Ionut Sibinescu.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: