Combinatiile i-au adus sfarsitul. Ponta ramane fara lideri si fara parlamentari ai Pro Romania

politica

Doi prim-vicepresedinti si un vicepresedinte de la Pro Romania sunt in favoarea investirii Guvernului Orban, sfidand astfel ordinul dat de Victor Ponta. Acestora li se vor alatura si un numar consistent de parlamentari, astfel incat Pro Romania ar putea ramane fara grupuri parlamentare.

„Confirm ca exista o grupare in Pro Romania, sunt cinci parlamentari care inclina spre Guvernul PNL”, a declarat Daniel Constantin, prim-vicepresedinte Pro Romania pentru Digi24.

Alaturi de Daniel Constantin se afla si Sorin Cimpeanu, un alt prim-vicepresedinte si parlamentar al partidului condus de Ponta. De altfel, cei doi ar putea trece la PNL, anunta surse politice.

Si Mihai Tudose, vicepresedinte al Pro Romania, se alatura puciului.

„Eu cred ca noi, inclusiv Pro Romania, trebuie sa gandim rational, sa avem Guvern. Noi am dat jos un Guvern si nu ne-am gandit ce punem in loc? Apropo de Pro Romania, pai noi spunem ca suntem cu Romania si ea trage sa moara. Trebuie sa vedem care este interesul Romaniei, nu unul personal sau al unui grup de persoane.

Nu ne place de Orban, bun, pot sa inteleg. Nu stiu cat de bun sau rau va fi viitorul Guvern, dar orice este mai bun decat haosul de azi. Avem in tolba o motiune de cenzura care poate fi trecuta in februarie, daca nu ne convine de Orban, dar astazi Romania are nevoie de un Guvern plin. De trei luni stam tot cu interimari, totul este blocat. Suntem de Kafka!”, a anuntat Tudose cu cateva ore inainte de votul din Parlament.

Mai mult despre: ,

Comentarii: