Comisarul Berbeceanu desfiinteaza o noua lucratura a oamenilor lui Voiculescu, menita sa o compromita pe Kovesi: „Mint de crapa pietrele”

news

Comisarul Traian Berbeceanu si procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, sunt atacati urat in publicatia Lumea justitiei (luju.ro), care este condusa de doua personaje care se afla zilnic in studiourile Antenei 3, Razban Savaliuc si Adina Anghelescu.

Luju.ro a publicat imagini de la o nunta care a avut loc in 2007 la Sibiu, la care au fost invitati si Traian Berbeceanu si Laura Codruta Kovesi. Publicatia sustine ca imaginile sunt dovada unei „legaturi” intre Berbeceanu si Kovesi, deoarece „umblau in aceleasi cercuri” si il acuza pe comisar ca ar fi scapat de acuzatiile DIICOT cu ajutorul sefei DNA.

luju

Berbeceanu a desfiintat, insa, aceste acuzatii intr-un mesaj postat pe Facebook.

„Lumea-injustitiei publica poze furate de cineva (cum altfel?) de pe undeva. Poze de la nunta unui coleg politist, care a avut loc in anul 2007.

Cum era si firesc, la nunta respectiva au participat foarte multi politisti si cativa procurori.

Plini de moralitate si deontologie, asa zisii jurnalisti, in afara de aceea ca ingnora caracterul privat al evenimentului, in stilul caracteristic, mint de crapa pietrele titrand tendentios cu litere de-o schioapa ca „ar avea dovada faptului ca fostul sef al BCCO Alba, comisarul Traian Berbeceanu si sefa DNA aveau o relatie apropiata si se invarteau in aceleasi cercuri”

1. Pai mai deontologilor, asa cum se poate observa in poza, la masa la care ma aflam erau doar colegi politisti, ce vi se pare anormal?

2. Daca la acea nunta, la care participau vreo 300 de persoane, se afla si doamna procuror, unde-i relatia de apropiere?

3. Sursele voastre de dezinformare, v-au explicat faptul ca printre invitati se afla si Muntean Alin? (la acea vreme, politist cinstit).

4. Despre ce „cercuri in care ne invarteam” vorbiti, dezinformatilor? (excluzand cercul format pe ringul de dans, desi, dupa mintea voastra, eu ar fi trebuit sa dansez pe hol, ca sa nu vi se para voua suspect)

5. Am colaborat excelent cu doamna procuror sef Kovesi, in perioada 2004-2008, cand era un merituos procuror DIICOT. De atunci nu am pastrat in vreun fel legatura cu domnia sa, in ciuda „relatiei extrem de apropiate” invocate de voi, deontologilor!

6. Pentru mine este foarte clar: asa cum denaturati adevarul in cazul meu, o puteti face in toate ‘anchetele voastre jurnalistice’, in functie de intetesul pe care il aveti la un moment dat”, a scris Berbeceanu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: