Comisarul Corina Cretu spune ca este jignita cand aude ca „toti PSD-istii sunt corupti si nenorociti”. Cere sa fie respectata si critica „societatea romaneasca”

politica

Comisarul european Corina Critici (PSD) a declarat intr-un interviu pentru hotnews.ro ca se simte „jignita” cand citeste ca „toti PSD-istii sunt corupti si nenorociti”. Ea a tinut sa mentioneze ca toata viata a trait din salariu.

„S-a dat acest sentiment care pe mine ma doare, ca om care provin din acest partid, intotdeauna am fost afectata de aceasta eticheta pusa de toata lumea. Pentru ca eu cred ca este in primul rand o greseala acel act de a blama toti politicienii, pentru ca in orice democratie nu exista alta sansa decat sa te bazezi pe politicieni, pe de alta parte, te simti de multe ori jignit cand esti bagat in aceeasi oala cu toata lumea, mai ales cand tu stii ca toata viata ta ai trait din salariu”, a declarat Cretu.

Intrebata daca se simte „jignita”, Cretu a raspuns afirmativ si a cerut sa fie respectata.

„Da, in momentul in care citesc ca toti PSD-istii sunt corupti si nenorociti, cum sa spun – eu sunt un om de stanga, PSD, ne-PSD, eu acest lucru nu-l inteleg in societatea romaneasca. Vedeti campanii electorale in Germania, dvs l-ati auzit pe Martin Schulz sau pe Sigmar Gabriel vorbindu-l de rau pe …. Uitati, la comentariile dvs la Hotnews, cand dati ceva despre mine, cum ma catalogheaza toata lumea. Sau invers, ati auzit-o pe doamna Merkel?… Totul merge la nivel de ideologie si eu cred ca acela e nivelul la care trebuie sa ajungem si sa ne respectam”, s-a plans Cretu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: