Compania romaneasca AirConnect renunta la mai multe curse regulate

news

Compania aeriana romaneasca AirConnect a anuntat ca renunta la zborurile Bucuresti-Sibiu si Bucuresti-Targu Mures, potrivit Boardingpass.

In ultimele luni, compania a anulat patru rute regulate, iar in saptamanile ce urmeaza va renunta la alte doua. Ultimul zbor intre Bucuresti si Targu Mures va fi in 25 iulie 2023.

De pe 2 august, compania va renunta si la zborurile regulate operate intre Bucuresti si Sibiu.

Cele doua rute aeriene au fost inaugurate la finalul lunii martie 2023, iar motivul anularilor tuturor zborurilor de pe aceste rute este necunoscut.

Inca de la inceputul operatiunilor, compania aeriana s-a confruntat cu probleme operationale, deseori zborurile sale fiind intarziate, comasate cu cele de pe alte rute sau anulate.

AirConnect va continua sa zboare din Bucuresti spre Baia Mare, Suceava si Timisoara, dar si spre Budapesta iar pana in septembrie din Constanta spre aeroporturile din Cluj Napoca si Timisoara.
Compania a anulat recent zborurile de pe rutele Cluj Napoca – Budapesta, Bucuresti – Dubrovnik, Oradea – Constanta si Suceava – Constanta.

Deocamdata nici o alta companie aeriana nu mai opereaza sau are intentia sa opereze zboruri regulate din Bucuresti spre aeroporturile din Sibiu si Targu Mures.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: