Compania Singapore Airlines va plati despagubiri consistente tuturor pasagerilor raniti in cursa Londra-Singapore din luna mai

externe

cursa, Singapore Airlines, raniti, despagubiri, turbulente

Singapore Airlines s-a oferit sa plateasca despagubiri celor care au fost raniti intr-un zbor Londra-Singapore care s-a confruntat cu turbulente puternice.

Intr-o postare pe retelele de socializare, citata de BBC, compania aeriana a declarat ca se ofera sa plateasca 10.000 de dolari (7.800 de lire sterline) celor care au suferit rani minore.

Pentru pasagerii cu rani mai grave, compania aeriana ofera „un avans de 25.000 de dolari pentru a raspunde nevoilor lor imediate” si alte discutii pentru a raspunde „circumstantelor lor specifice”.

Un pasager britanic a murit si alte zeci de persoane au fost ranite cand zborul SQ 321 a intampinat turbulente deasupra Myanmarului si a fost deviat in Thailanda in luna mai a anului trecut.

Primele investigatii au aratat ca avionul a accelerat rapid in sus si in jos si a coborat aproximativ 178 de picioare (54 de metri) in 4,6 secunde.

Compania aeriana a declarat ca va oferi o rambursare integrala a biletului de avion tuturor pasagerilor zborului, inclusiv celor care nu au suferit rani.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: