Comparati cu MAFIOTII, PSD-istii se justifica: „Colegul m-a confundat cu o DOAMNA”

politica

Justificari penibile in PSD, dupa ce un consilier judetean din Prahova a sarutat mana sefului sau de partid. Seful PSD Prahova sustine ca a fost „confundat cu o doamna”.

Bogdan Toader, presedintele Consiliu Judetean Prahova, caruia i-a fost pupata mana, sustine ca a fost confudat cu fostul prefect al judetului, care era femeie: „Dansul mi-a spus ceva de genul ca a crezut ca este doamna Paraschiv, doamna fost prefect”.

Intrebat de Digi24 daca a fost confundat cu „doamna Paraschiv”, Toader a confirmat. „Da. Eu m-am simtit jenat, mi-am retras mana, l-am strans in brate. Nu pot sa imi explic gestul dansului, dar tind sa cred ca a fost vorba de o situatie emotiva foarte – foarte mare. A fost o incercare dar nu s-a concretizat cu sarutatul mainii”.

Ieri, liderul PSD Liviu Dragnea a sustinut ca fostul subprefect de Prahova Alexandru Banica, ales consilier judetean pe listele PSD, care a fost fotografiat in timp ce saruta mana noului sef al institutiei, Bogdan Toader, a fost luat ”pur si simplu pe nepregatite, a fost o emotie amestecata”.

Fostul subprefect de Prahova Alexandru Banica, ales consilier judetean pe listele PSD, a fost fotografiat, miercuri, in timpul sedintei de constituire a CJ Prahova, in timp ce saruta mana noului sef al institutiei.

Contactat telefonic, Banica a sustinut ca este vorba despre un trucaj, spunand: „A fost un gest asa. N-a ajuns mana lui la gura mea. E o prostie” si adaugand ca el nu saruta nici mana preotului.

Banica, ales consilier judetean pe listele PSD, a fost cel care, din postura de presedinte de sedinta, a anuntat alegerea lui Bogdan Toader in functia de presedinte al Consiliului Judetean.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: