Completul Sputnik a decis: „Dragnea a fost condamnat politic. Romania nu mai are niciun lider care sa reactioneze la ingerintele straine flagrante in Romania”

politica

Sputnik, publicatie finantata de Kremlin, a lansat un sondaj in care isi intreaba cititorii daca Liviu Dragnea a fost „condamnat politic” in urma cu un an. 

Sondajul este insotit de un articol in care se afirma ca „odata cu disparitia lui Liviu Dragnea NU a mai ramas niciun lider si niciun partid puternic care sa manifeste tendinte suveranitate si chiar sa reactioneze la ingerintele straine flagrante in Romania”.

„S-au incercat demersuri de eliberare de catre avocatii lui Dragnea, dar nimic din partea PSD in acest sens;

– cuvantul de ordine a fost ‘anticipate’

– PSD a fost preluat de persoane care au insistat pe ”ruperea” de trecut, de teme fundamentale precum suveranitatea (inclusiv in economie), reforma sistemului de justitie si batalia cu ”statul paralel”

Sunt si alte aspecte dar as mai vrea sa mai subliniez unul singur: odata cu disparitia lui Liviu Dragnea NU a mai ramas niciun lider si niciun partid puternic care sa manifeste tendinte suveranitate si chiar sa reactioneze la ingerintele straine flagrante in Romania”, scrie Sputnik.

84,5% dintre cei care au votat in sondajul Sputnik afirma ca Dragnea a fost condamnat politic.

Mai mult despre: ,

Comentarii: