news

Complicea lui Nastase a fost prinsa in Suedia, dupa 10 ani de la condamnare. Ea trebuie sa execute 5 ani de inchisoare

Diana Gasparovici, fost inspector general de stat adjunct in cadrul Inspectoratului de Stat in Constructii, condamnata la cinci ani de inchisoare in dosarul ”Trofeul Calitatii” alaturi de fostul premier Adrian Nastase, a fost localizata in Suedia la 10 ani de la pronuntarea sentintei, in prezent find retinuta.

”La data de 21 iunie 2022, in urma activitatilor investigative si de cooperare politieneasca internationala, efectuate de politisti ai Serviciului de Investigatii Criminale – Biroul Urmariri – Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti, prin intermediul Centrului de Cooperare Politieneasca – Biroul SIRENE, au depistat, cu sprijinul autoritatilor din Suedia, in localitatea Forslov, o femeie, in varsta de 67 de ani, urmarita national si international”, anunta Politia Capitalei, citata de news.ro.

Femeia se sustragea de la executarea unei pedepse cu inchisoarea de 5 ani, pentru infractiunea de complicitate la abuz in serviciu contra intereselor publice, in forma calificata, condamnarea fiind dispusa de Inalta Curte de Casatie si Justitie, in 20 iunie 2012.

A fost emis un mandat european de arestare, de Tribunalul Bucuresti, iar in prezent, femeia urmarita national si international se afla in arestul Politiei Suedeze, urmand a fi adusa la indeplinire procedura extradarii.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Ciolacu zboara in Qatar cu avion inchiriat: „Costul acestei calatorii este de aproximativ 100.000 de euro”

Premierul Marcel Ciolacu pleaca marti in Qatar cu un Boeing 737 inchiriat de la TAROM,…

2 ore ago

Cei trei chefi care au plecat de la Antena 1 au semnat cu Pro TV. Florin Dumitrescu: „Este prima noastra iubire si provocare”

Cei trei chefi care au demisionat anul trecut de la Antena 1, Sorin Bontea, Florin…

O oră ago

Cele patru principii ale lui Xi Jinping pentru rezolvarea crizei ucrainene. Solutia propusa pare sa avantajeze partea rusa

Presedintele chinez Xi Jinping a propus patru principii pentru a restabili pacea in Ucraina cat…

O oră ago

„Partidul lui Churchill interzice trabucurile, este o nebunie”. Lege dura in Parlamentul britanic impotriva fumatului

Parlamentul britanic va incepe marti prima dezbatere privind un proiect ce lege initiat de premierul…

O oră ago