Comportament jignitor si toparlanesc al Liei Olguta Vasilescu la receptia de la Palatul Cotroceni. Ce atitudine a avut in schimb presedintele fata de ministrii PSD

politica

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a a avut un comportament sfidator si jignitor la adresa presedintelui Iohannis in timpul discursului acestuia de la Palatul Cotroceni cu ocazia Zilei Europei.

In timp ce Klaus Iohannis vorbea despre valorile Uniunii Europene, Olguta Vasilescu, care se afla in rand cu ceilalti ministri in curtea Palatului Cotroceni, a butonat sfidator telefonul mobil. Ea a dorit sa arate astfel ca nu o intereseaza ce spune presedintele, care a invitat-o de altfel la receptia de Ziua Europei.

La finalul discursului, presedintele a lasat deoparte adversitatile politice si a mers si a dat mana cu fiecare dintre membrii guvernului, inclusiv cu Lia Olguta Vasilescu.

Citeste si: Atitudine de o badaranie iesita din comun a Gabrielei Firea la Palatul Cotroceni. Pesedista a refuzat sa dea mana cu presedintele Iohannis

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: