Categories: news

Comuna GROAZEI: „Baietii au facut vreo crima? Asta nu e viol!” Familia fetei violate a disparut de acasa

Satenii din Valeni ii sustin pe ce sapte tineri care au violat cu salbaticie o eleva de 18 ani. Ei i-au amenintat miercuri pe jurnalisti si au aruncat cu sticle in ei.

Cei sapte violatori s-au prezentat astazi la postul de politie din comuna, pentru a semna prezenta in registrul de supraveghere. Jurnalistii prezenti au fost agresati, prietenii violatorilor au aruncat cu sticle in ei si i-au injurat, sustinand ca le fac „satul de ras”.

„Voi, presa si televiziunile, ne-ati facut satul de ras! Plecati din satul nostru! Eu stiu bine ce s-a intamplat, am auzit ce s-a intamplat si va spun ca fata nu este usa de biserica. Daca judecatorii au decis eliberarea baietilor, au avut motivele lor. Inseamna ca nu sunt vinovati”, a declarat unul dintre localnici.

Violatorii nu au facut nicio declaratie, in schimb au vorbit oamenii din Valeni. Ei sustin ca „baietii astia n-au nicio vina”.

„Nu-s vinoveti baietii, am si eu urechi si aud ce zice lumea. Asta nu e viol! Viol e cand iei cu japca o fata de pe strada”, a declarat un alt satean, citat de Adevarul.

„Baietii astia n-au nicio vina, e o greseala a tineretii. Sa va spun eu cu cati a umblat fata asta?! Ce a cautat a gasit”, a afirmat un alt barbat ajuns in zona. In corul de sustinatori ai violatorilor, un barbat a condamnat fapta celor sapte baieti, dar a afirmat ca astfel de tragedii au loc pentru ca tinerii sunt lasati de izbeliste si nu sunt sustinuti sa lucreze.

O alta voce din randul sustinatorilor a sarit cu „argumente“ in favoarea violatorilor: „Ce au facut baietii astia vreo crima? A calcat-o trenul pe fata aia? A venit de buna voie, interesati-va sa vedeti ce poama e”.

„Vor sa profite de pe urma baietilor astora, vor bani mai multi si de asta au inventat violul. Eu am vorbit cu ei si mi-au spus ca fata a vrut sa faca sex cu toti. Asa a vrut, asa a primit, iar acum spune ca e victima iar voi veniti si filmati toate porcariile”, a afirmat un alt valenar ofensat ca „cei sapte baieti buni” sunt facuti violatori.

O echipa de la Spitalul de Psihiatrie Socola din Iasi, formata din psihiatri, psihologi si asistenti sociali, s-a autosesizat in acest caz si a mers s-o consilieze pe tanara. Cu toate acestea, n-au gasit pe nimeni. Familia a disparut de acasa inca din seara zilei de 21 iulie. Avocata tinerei violate, Mioara Donosa, spune ca niciunul dintre reprezentantii familiei nu mai raspunde la telefon.

Cu totii si-au inchis aparatele mobile la scurt timp dupa terminarea emisiunii de la Pro TV, speriati de avalansa de solicitari venite din partea reprezentantilor altor posturi TV romanesti.

Sursa foto: Adevarul

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Recent Posts

Cei care doresc sa urce pe Muntele Fuji vor trebui sa se inregistreze in avans

Prefectura Yamanashi din centrul Japoniei a anuntat lansarea unui sistem online care va reglementa numarul…

5 minute ago

Un expert de la Muzeul American de Istorie Naturala, acuzat ca a incercat sa scoata ilegal mostre de paianjen si scorpioni din Turcia

Un expert in scorpioni si paianjeni de la Muzeul American de Istorie Naturala din New…

25 de minute ago

Memoriile Angelei Merkel vor fi publicate in noiembrie. In ziua lansarii, fostul cancelar va participa la un eveniment al Verzilor

Angela Merkel isi va lansa, pe 26 noiembrie, mult asteptatul volum de memorii cu titlul…

44 de minute ago

Un fost ministru kazah, condamnat la 24 de ani de inchisoare pentru uciderea sotiei

Un fost ministru kazah al economiei a fost condamnat, luni, la 24 de ani de…

O oră ago

Conflict de munca la Muzeul Vaticanului: 49 de angajati se plang de conditiile de munca

Patruzeci si noua de angajati ai Muzeului Vaticanului au declansat un conflict de munca fara…

2 ore ago

India: Patru morti si zeci de raniti dupa ce un panou publicitar urias a cazut peste o benzinarie si peste cateva case

Cel putin patru persoane au murit, 61 au fost ranite si peste 40 ar putea…

2 ore ago