Comunicat halucinant PSD: „Condamnarea lui Dragnea, destabilizarea Romaniei de interese straine tarii”

politica

PSD Constanta afirma, intr-un comunicat de presa, ca sentina in cazul lui Liviu Dragnea reprezinta o incercare de „destabilizare a Romaniei”.  „Milioane de oameni care cred in constructia politica de succes a PSD si care i-au acordat increderea, in Parlament si pentru Guvernul Romaniei au fost sfidati si desconsiderati de o decizie stramba, influentata de protocoalele ilegale si de presiunile strazii sprijinite de interese straine de interesele legitime ale Romaniei”, sustine filiala lui Mazare.

„Ziua de joi 21 iunie a.c. va ramane in istoria Romaniei moderne ca un moment negru, in care o sentinta juridica nedreapta si aberanta, nefundamentata pe dovezi si fapte a interferat nepermis cu viata politica a tarii.

Intr-o vanatoare neobosita impotriva formatiunii politice care a castigat categoric alegerile electorale, Partidul Social Democrat dar si impotriva liderului sau, presedintele Liviu Dragnea, parghii oculte au functionat din nou in defavoarea democratiei si justitiei corecte, realizate doar pe baza de dovezi irefutabile si nu pe denunturi obtinute cu forta.

Milioane de oameni care cred in constructia politica de succes a PSD si care i-au acordat increderea, in Parlament si pentru Guvernul Romaniei au fost sfidati si desconsiderati de o decizie stramba, influentata de protocoalele ilegale si de presiunile strazii sprijinite de interese straine de interesele legitime ale Romaniei.

Organizatia Judeteana a Partidului Social Democrat Constanta este mai solidara ca oricand cu presedintele Liviu Dragnea si conducerea legitima a partidului, in incercarea de destabilizare (sic!) indreptata impotriva unei tari aflate pe drumul sau, de succes economic in cadrul Europei unite si construirii unui viitor mai bun pentru cetatenii Romaniei.

Adevarul si Justitia vor triumfa in cele din urma, iar dreptatea va fi fi restabilita”, se arata in comunicatul PSD Constanta, publicat pe pagina de Facebook a filialei.

Reactiile la aceasta postare nu au intarziat sa apara, fiind foarte critice.

Mai mult despre: ,

Comentarii: