Comunismul n-a murit in Teleorman: Un primar PSD, prieten cu Dragnea, face un anunt halucinant si se razboieste cu presa pe banii cetatenilor

news

Un primar din judetul lui Dragnea s-a suparat pe jurnalisti, dupa ce presa a scris ca ploua in sala de sport proaspat inaugurata. Este vorba de edilul municipiului Alexandria, Victor Dragusin, care a facut si un anunt halucinant.

Primarul PSD din Teleorman a anuntat ca a angajat detectivi particulari pentru a afla cine finanteaza anumite pagini de Facebook. Edilul e suparat ca anumite site-uri locale au scris ca in sala polivalenta a orasului, inaugurata de insusi Liviu Dragnea, ploua.

Citeste si: Lucru de mantuiala. In Sala Polivalenta inaugurata cu fast de Dragnea si Shhaideh, in Teleorman, ploua prin tavan

Mai grav, detectivii particulari angajati de primarul PSD sunt platiti din bugetul local.

”Am angajat, pe plan personal, o firma de detectivi pentru a afla cine finanteaza aceste mici pagini de stiri de pe Facebook. Nu ploua in sala, sunt lucruri false propagate chiar de cei de aci, de la noi. Nici nu ploua, nici nu s-a umflat parchetul.”, a spus edilul la Antena 3.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: