Comunistii chinezi ii ajuta pe pesedisti sa isi faca imagine. Firea defileaza la televiziuni

politica

Ambasada Republicii Populare Chineze in Romania a donat masti, combinezoane de protectie, dezinfectanti si manusi pentru spitalele din Capitala, donatia fiind primita de primarul General al Capitalei, Gabriela Firea.

„Ne aflam in curtea interioara a Primariei Capitalei, ma aflu alaturi de (…) doamna ambasador a Republicii Populare Chineze in Romania, Jiang Yu, careia ii multumesc foarte mult pentru faptul ca a raspuns imediat, prompt, solicitarii, rugamintii noastre de a sprijini spitalele din Bucuresti cu tot ceea ce este nevoie acum foarte urgent pentru protectia cadrelor medicale – combinezoane de protectie, masti de protectie, manusi si de asemenea, dezinfectanti. Este un prim gest pe care il face doamna ambasador, dar vor urma si altele. A transmis deja rugamintea noastra catre Capitala Chinei si de asemenea, catre domnul primar”, a spus Firea, intr-un clip video postat pe Facebook.

Ea si-a exprimat convingerea ca si alte state vor raspunde pozitiv solicitarii Primariei Capitalei de a ajuta spitalele din Bucuresti, pentru ca in municipiu sunt cei mai multi bolnavi de coronavirus de tip nou. „Aici avem cele mai multe persoane aflate in carantina, aproape 600, Chiar si astazi au venit 47 de persoane in Bucuresti care trebuie cazate si trebuie sa li se realizeze teste, si avem cele mai multe persoane in izolare – aproape 4.000 de persoane – in zona Bucuresti-Ilfov”, a adaugat Firea.

Ambasadoarea R.P. Chineze in Romania a dorit sa le multumeasca chinezilor din tara noastra pentru contributia lor.

„Sunt onorata sa particip (…) la aceasta ceremonie de donatie de astazi si cu aceasta ocazie as dori sa adresez sincere multumiri chinezilor din Romania si reprezentantilor companiilor chinezesti din Romania (…) pentru aceasta contributie astazi”, a spus ambasadoarea.

Mai mult despre:

Comentarii: