Comunistul Iliescu vede negru. Patrimoniul institutului lui Iliescu si Voican ajunge la Investigarea Crimelor Comunismului

news

Patrimoniul si arhiva fostului Institut al Revolutiei Romane din Decembrie 1989 urmeaza sa fie preluate de Institutul pentru Investigarea Crimelor Comunismului si Memoria Exilului Romanesc.

Seful Secretariatului General al Guvernului, Antonel Tanase, a propus in sedinta de guvern de marti sa se introduca pe ordinea de zi suplimentara un proiect de hotarare cu privire la acest subiect.

„Va propun introducerea pe ordinea de zi a unui proiect de hotarare privind stabilirea destinatiei patrimoniului fostului Institut al Revolutiei Romane din Decembrie 1989. (…) Am avut o corespondenta pe subiect. Facem un protocol de predare-primire si va prelua Institutul pentru Investigarea Crimelor Comunismului si Memoria Exilului Romanesc patrimoniul si arhiva”, a mentionat Tanase.

Institut al Revolutiei Romane din Decembrie 1989 a fost condus, pana la desfiintarea sa de catre Guvernul PNL, de catre Ion Iliescu si Gelu Voican Voiculescu.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: