Condamnatul Severin sare in apararea Laurei Vicol si cere „neutralizarea” celor care vor sa „instaureze teroarea”

politica

Fostul europarlamentar PSD Adrian Severin, care a executat o pedeapsa cu inchisoarea pentru coruptie, se alatura corului care o sustine pe sefa Comisiei Juridice, Laura Vicol (PSD). Severin sustine ca solicitarea lui Dacian Ciolos ca „avocata interlopilor” sa fie demisa urmareste instaurarea unui regim caracterizat prin „teroare”.

„Seful USR si masinaria de presa a acestui partid au lansat o campanie de linsaj mediatic la adresa Laurei Vicol, considerand ca ea nu se califica pentru a conduce comisia parlamentara”, se arata indignat Severin intr-un articol publicat pe DC News, site patronat de un alt sustinator al lui Vicol, Bogdan Chirieac.

Severin afirma apoi ca Dacian Ciolos urmareste instaurarea unui regim politic caracterizat prin „teroare de stat”.

„Studiul cazului ‘Ciolos v. Vicol’ ne ofera, insa, si posibilitatea unei alte concluzii, in afara aceleia ca miscarea politica al carei reprezentant, lider si portavoce este cel dintai urmareste instaurarea unui regim politic in care drepturile si libertatile cetatenesti sa fie abolite, iar impunerea acestei situatii sa se faca prin teroarea de stat. Concluzia la care ne referim porneste de la observarea amplorii mediatice care a acompaniat si a amplificat discursul ciolosist-userist.

In razboiul hibrid dus impotriva democratiei si natiunii romane de cei a caror doctrina si al caror program politic se exprima prin gura lui Dacian Ciolos, intervin guri de tun mediatice pe care avem acum ocazia de a le inventaria, urmand a face tot ceea ce este posibil pentru a le descoperi sursele de finantare si ghizii ideologici si politici din umbra. Acesti vectori mediatici imbina dezinformarea cu agresiunea de limbaj, propaganda cu teroarea intelectuala, manipularea de masa cu razboiul psihologic.

Laura Vicol, ca si Robert Rosu, precum si avocatii in general (desigur, si ei oameni, iar nu ingeri) sunt pur si simplu demonizati, facuti a fi, cu exceptia celor care sunt cozi de topor gata a-si vinde secretul profesional si a-si trada clientii, vinovati pentru tot raul din societate. O ‘ciuma in robe negre’ asupra careia toti nemultumitii de viata, de context si de ei insisi isi pot revarsa frustrarile”, a mai sustinut Severin.

In incheiere, Severin solicita „neutralizarea” celor care s-au manifestat dezacordul fata de prezenta Laurei Vicol in fruntea Comisiei Juridice.

„Dimensiunea linsajului de care am amintit masoara dimensiunea puterilor raului si a pericolului care ne ameninta. Cazul ‘Ciolos v. Vicol’, altminteri aparent marginal si minor, este o alta picatura de roua in care putem vedea intregul univers blestemat al celor care au pus gand rau libertatii noastre. Daca nu ii vom neutraliza acum, printr-o exemplara solidaritate militanta, mai tarziu va fi prea tarziu”, a concluzionat Severin.

Marcel Ciolacu a anuntat ca luni discuta cu parlamentarii PSD despre situatia creata prin numirea Laurei Vicol in fruntea Comisiei Juridice.

Mai mult despre: ,

Comentarii: