Categories: politica

Conducerea AUR acuza ca fosta candidata la Primaria Buzau „e unul dintre «iepurasii» plantati de PSD si PNL” – desi George Simion a adus el insusi in partid numerosi traseisti de la PSD si PNL

Intr-un comunicat de presa remis de organizatia judeteana a AUR Buzau miercuri dimineata, reprezentantii AUR o numesc pe cea alaturi de care au defilat vreme de mai bine de un an cu fiecare ocazie “iepuras” plantat de coalitia PSD-PNL.

“S-au facut presiuni uriase pentru ca AUR sa nu candideze la aceste alegeri locale! Partidul Comasat PSD-PNL si sistemul care ii tine in brate au facut tot ce le-a stat in putinta pentru a ne bloca, pentru a se asigura ca nu vom avea candidati. Ne-am trezit cu tot felul de infiltrati, care s-au detonat in ultimele zile”, se arata in comunicatul AUR Buzau, citat de News.ro.

Totodata, reprezentantii partidului ramas fara candidat la Primaria municipiului Buzau spun ca vor continua lupta politica chiar daca dupa plecarea Elenei Nastasoiu se mai anunta si alte retrageri.

“A fost o lupta contra cronometru pe parcursul ultimelor 5 zile pentru a inlocui tot felul de „iepurasi” plantati de PSD si PNL in AUR de-a lungul ultimilor ani, care au fost alaturi de noi, au mimat grija pentru romanii pe care ne-am asumat sa ii reprezentam, care spuneau ca sunt fratii nostri de cauza. Din pacate, acesti „iepurasi” au ales sa se retraga in unitatile care i-au plantat cu zgomot, incercand sa ne denigreze, aruncand cu noroi. Oamenii au venit catre AUR nu catre un membru. Membrii si sustinatorii AUR sunt oameni care vad manipularile si blaturile PSD-PNL. Ne incapatanam sa luptam si sa facem dreptate pentru Buzau si pentru Romania!”, se arata in incheierea comunicatului AUR Buzau.

Candidatul AUR la Primaria Buzau, Elena Nastasoiu, a anuntat, in noaptea de marti spre miercuri, ca s-a retras din cursa electorala, acuzand ”fapte reprobabile si care pun multe semne de intrebare”. Alaturi de ea, si-au retras candidaturile 18 dintre cei 29 de candidati pentru Consiliul Local Buzau.

Urmareste-ne si pe:
Gabriel Tudor

Recent Posts

Georgia sugereaza ca ar putea anula legea „agentilor straini” in schimbul unui pachet de sprijin economic si de securitate de la Washington

Legea „agentilor straini” care a scos sute de mii de oameni pe strazile din Tbilisi,…

5 ore ago

Micile state insulare saluta decizia Tribunalului International pentru Dreptul Marii: Gazele cu efect de sera constituie poluare marina

Tribunalul International pentru Dreptul Marii a decis, marti, ca gazele cu efect de sera constituie…

5 ore ago

Spania isi recheama permanent ambasadorul din Argentina. Presedintele sud-american Milei reactioneaza: „Tampeniile unui socialist arogant”

Spania a anuntat ca isi retrage definitiv ambasadorul din Argentina ca urmare a disputei diplomatice…

5 ore ago

Israelul da inapoi in privinta confiscarii echipamentul de transmisiune live ale Associated Press

Autoritatile israeliene au confiscat marti o camera si echipamentul de transmisiune video ale Associated Press,…

5 ore ago

Site-ul presedintiei Macedoniei de Nord a eliminat numele constitutional al tarii, revenind la abrevierea MK sau simplu, Macedonia

Site-ul oficial al presedintiei Macedoniei de Nord a eliminat referintele la numele constitutional al tarii…

5 ore ago