politica

Conducerea AUR, pozitie oficiala impotriva vaccinarii: „Incep Zilele Apocalipsei? Sa nu devenim o natie de cobai”

Deputatul Ringo Damureanu, vicepresedinte al AUR, sustine ca vaccinarea populatiei impotriva coronavirusului urmareste „conformarea populatiei la noua ordine mondiala”, sustinand ca „incep Zilele Apocalipsei”.

„Personal, nu am nici cea mai mica incredere in aceste vaccinuri aparute peste noapte, in eficienta si eficacitatea lor, suspectez mai degraba un interes economic si unul de conformare a populatiei la ‘noua ordine’, iar modul in care sunt duse campaniile media pentru vaccinare imi alimenteaza indoiala”, a spus Damureanu duminica, in ziua in care a inceput oficial vaccinarea in Romania.

„Ziua Sf. Stefan – Ziua V a Vaccinarii. Coincidenta sau nu? Incep astfel Zilele Apocalipsei? Crestinii serbeaza azi, in a treia zi de Craciun, Ziua Sf. Arhidiacon Stefan, primul martir crestin care a platit cu viata sa credinta in Hristos. Asadar, jertfa deplina este legata de Nastere. O mare jertfa pentru o noua Nastere. Celor care poarta acest nume de martir le spun La multi ani.

Ni se cere si noua in aceste zile o noua jertfa pentru o noua Nastere? Un sacrificiu pentru a se crea o lume noua, fara suferinta, dar si fara Dumnezeu ?! De ce incepe Marea Vaccinare chiar azi, intr-o zi simbolica? Este sau nu o coincidenta?

Campania de vaccinare nu imi inspira personal nici cea mai mica incredere. Sunt prea multi bani investiti in campanii media care nu trateaza in mod echilibrat problema vaccinarii, din contra, sensul acestor mesaje este unidirectional, strict in sensul vaccinarii.

Cei care ati urmarit urgenta cu care actuala Putere a reusit sa impuna in doar doua zile o noua conducere a Parlamentului si un nou Guvern marioneta, pricepeti de ce atata graba. Trebuia inceputa Vaccinarea populatiei. Am stiut de atunci ca acesta este motivul, acesta este primul obiectiv al noului Guvern. Nu imi amintesc sa fi existat o dezbatere publica pe o tema atat de importanta, asa cum ar fi fost normal. Si, din nou, nu inteleg si nu accept motivul. Sunt multe intrebari, ingrijorari mari din partea populatiei, la care cei care guverneaza nici nu au raspunsuri, dar nici nu-si pun macar problema sa le puna in discutie. Pentru toti romanii ingrijorati de soarta lor, guvernantii actuali au un singur raspuns:

‘Vaccinarea nu este obligatorie’. O lozinca, nimic altceva. Asa cum este organizata, vaccinarea va fi, in fapt, obligatorie. Daca oamenii vor fi conditionati in orice privinta de acest vaccin, de exemplu: pentru a-si putea continua raportul de munca, pentru a calatori etc., aceasta conditionare nu va insemna altceva decat obligare.

Las in seama celor care se pricep sa faca alte consideratii religioase pe aceasta tema. Personal, nu am nici cea mai mica incredere in aceste vaccinuri aparute peste noapte, in eficienta si eficacitatea lor, suspectez mai degraba un interes economic si unul de conformare a populatiei la ‘noua ordine’, iar modul in care sunt duse campaniile media pentru vaccinare imi alimenteaza indoiala.

Ca ales al Neamului, ma voi pozitiona public de partea romanilor care au aceleasi indoieli ca si mine si voi lupta ca aceasta vaccinare sa nu fie nici obligatorie, nici CONDITIONATA. Nu vreau sa devenim o Natie de Cobai. Este destul ca avem un Guvern iresponsabil”, a scris Damureanu pe Facebook.

Damureanu, membru de frunte al AUR, a facut parte si din delegatia care a participat la consultarile cu Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni.

Damureanu s-a remarcat printr-un comportament scandalos si in ziua in care si-a primit certificatul de parlamentar. El a tinut sa isi arunce masca de pe fata in prezenta oficialitatilor locale.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

Spania se declara „jignita” de declaratiile presedintelui Argentinei si isi retrage ambasadorul de la Buenos Aires: „Cuvinte extrem de grave”

Spania a anuntat duminica rechemarea ambasadoarei sale din Argentina, dupa ce presedintele ultra-liberal argentinian, Javier…

8 ore ago

Basescu: „Romania reuseste in ultima vreme sa faca o figura de prostalaul Europei”

Fostul presedinte Traian Basescu a afirmat ca „Romania reuseste in ultima vreme sa faca o…

7 ore ago

Miting cu Clotilde Armand in Piata Victoriei: „Suntem multi. Marcele, suntem hotarati sa te trimitem inapoi la covrigarie”

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a organizat duminica un mars pana in Piata Victoriei. Ea…

9 ore ago

Arsenal in casele unor interlopi din Rosiori de Vede: macete, topoare, sabii. 11 barbati au fost retinuti

Politistii au descoperit, duminica, in timpul unor perchezitii in locuintele unor interlopi locali un intreg…

9 ore ago

„Piedone pierde in mod cert Bucurestiul, pierde si Sectorul 5, in proportie de 90%, si iese din politica” – fost ministru PSD

Miron Mitrea, fost ministru PSD, sustine ca Cristian Popescu Piedone nu are nicio sansa sa…

10 ore ago