Conducerea PSD, ruptura majora de Firea. Cum au umilit-o Ciolacu si Rafila: „Testarea in masa da rezultate dubioase”

politica

Alexandru Rafila, prezentat de Marcel Ciolacu drept noua achizitie de valoare a PSD, a contrazis-o hotarat pe Gabriela Firea in ce priveste testarea in masa a polulatiei. Situatia este cu atat mai umilitoare pentru Firea cu cat Rafila va candida pe listele oganizatiei PSD Bucuresti, pe prima pozitie.

„Testarea in masa nu exista decat in China, rezultatele sunt dubioase. Au fost testate 20 milioane de cetateni si 300 au fost pozitivi”, a raspuns Rafila, intrebat ce parere are despre testarea in masa.

Gabriela Firea, sefa organizatiie PSD Bucuresti, ceruse nervoasa miercuri sa se treaca la testarea in masa a populatiei. „Cate infectari pe zi trebuie sa fie pentru a incepe in al 12-lea ceas testarea populatiei pentru izolarea virusului? Suntem singura tara unde NU se testeaza! Dar se ameninta populatia cu amenzi si restrictii”, a scris Firea pe Facebook.

Intrebat despre aceasta solicitare a lui Firea, Rafila a raspuns: „Din cauza asta nu am candidat la Primarie, eu ma pricep la sanatate”.

Jurnalistii l-au intrebat pe Ciolacu de ce Gabriela Firea nu este prezenta la conferinta de presa, avand in vedere ca Rafila va candida pe listele organizatiei pe care aceasta o conduce.

„Am hotarat sa iesim doar noi doi la conferinta de presa”, a raspuns sec Ciolacu.

Alexandru Rafila va ocupa prima pozitie pe lista de candidati a PSD Bucuresti pentru Camera Deputatilor.

 

Mai mult despre: , ,

Comentarii: