Conflict in Piata Victoriei intre #Rezist si sustinatorii lui Beuran: „Cum dracu’ sustineti japcarii, bai?” – Video

news

Cateva zeci de pensionari, adusi de Codruta Cerva si Gelu Visan, au protestat tocmai in Piata Victoriei fata de dosarul deschis de DNA lui Mircea Beuran. Un grup mic de protestatari #Rezist, care continua sa vina in fiecare seara in Piata Victoriei, i-a luat la rost.

Cele doua manifestatii au avut loc aproape in acelasi timp. Sustinatorii lui Beuran se aflau pe o latura a Pietii Victoria in timp ce manifestantii #Rezist se aflau in centru, ca de obicei.

Unul dintre sustinatorii #Rezist a fluturat o hartie igienica in directia pensionarilor care il sustineau pe Beuran.

„V-au furat si pe voi, nu numai pe noi. Aia pe care ii sutineti, Beuran ala! Cum dracu sustineti japcarii, bai?”, a strigat protestatarul #Rezist.

Intre cele doua grupuri s-a aflat un echipaj mic de jandarmi, insa nu au existat alte incidente.

Codruta Cerva si Gelu Visan au organizat, duminica, un protest in Piata Victoriei fata de dosarul de mita deschis de DNA medicului Mircea Beuran.

Pensionarii au fost pusi sa scandeze lozinci, fiind certati ca nu au indeajuns de multa „forta”.

„Libertate pentru Beuran, da? Hai, doi, trei si: Libertate pentru Beuran! Hai, mai cu forta! Libertate pentru Beuran!”, se aude vocea ascutita a Codrutei Cerva in timp ce ii dirija pe pensionari.

Desi au fost doar cateva zeci de pensionari, protestul a beneficiat de spatii ample la Antena 3 si Romania TV.

Citeste si: Protest anti-DNA cu pensionari dresati: „Hai, doi, trei si: Libertate pentru Beuran! Hai, mai cu forta!” – Video

Mai mult despre: ,

Comentarii: