Conflict in PNL, Caramitru ii ia apararea lui Rares Bogdan: „Nu e foarte ok. Ce incredere sa mai aiba oamenii – adica votezi ceva si dupa apar altii din spate?”

politica

Surse din PNL, citate de Digi24, anunta ca Ludovic Orban l-a exclus pe Rares Bogdan din cursa pentru sefia PNL Bucuresti. Andrei Caramitru considera ca „nu e OK” ca Rares Bogdan, care are legitimitate electorala, sa fie „marginalizat”.

„Un lucru il confirma mai toti liberalii. Locomotiva PNL la europarlamentare, Rares Bogdan, a fost scos din calcul, din mai multe motive invocate de membrii de partid. A pus conditii partidului si a spus ca, daca va prelua sefia filialei, vrea sa propuna el sefii de sectoare. A spus ca, daca motiunea trece, nu e obligatoriu sa fie Ludovic Orban premierul PNL.

A dat declaratii la televiziuni neagreate de PNL, ba chiar, spun unii, a incalcat decizia partidului care stipuleaza ca liberalii nu au voie sa mearga la anumite posturi. S-a plans, pe nedrept zic sustinatorii lui Orban, ca nu a fost invitat in delegatia de la Cotroceni, desi accesul a fost liber pentru oricine a dorit. In plus, liberalii cred ca profilul lui Rares Bogdan, cu pozitiile sale fata de Biserica si nationalismul exacerbat, nu se potriveste pentru Bucuresti”, scrie site-ul Digi24.

Andrei Caramitru afirma ca acesta situatie nu este normala.

„Foarte interesant. Eu nu stiu daca e bine – adica oamenii voteaza PNL pentru Rares (nu zic ca imi place – eu am votat USR/PLUS, dar omul are legitimitate electorala). Si dupa il marginalizezi. Nu e foarte ok. Ce incredere sa mai aiba oamenii – adica votezi ceva si dupa apar altii din spate? E ciudat.

Oricum – nu conteaza prea mult. PNL a pierdut Bucurestiul total. Vor fi opozitia la administratia USR/Plus. Care sper sa fie o opozitie constructiva si cu care se poate lucra inteligent in consiliu pentru binele Bucurestenilor”, a scris Caramitru pe Facebook.

Mai mult despre: ,

Comentarii: