Conflict in PNL. Ludovic Orban ameninta un senator liberal cu excluderea din partid, pe motiv de „atitudini neconforme cu deciziile partidului”

politica

Ludovic Orban, liderul Partidul National Liberal, a declarat, joi, intr-un interviu acordat Ziare.com, ca senatorul Daniel Zamfir risca sa fie exclus din partid daca va continua cu „atitudini neconforme cu deciziile partidului”, acesta referindu-se la proiectul de lege privind plafonarea dobanzilor pentru creditele bancare, proiect initiat de senator.

„Sunt proiectele asumate de partid, care parcurg o procedura interna de vot si avizare, si cele initiate individual de parlamentari. Acest proiect (n.r. plafonarea dobanzilor) nu e sustinut de PNL, dar nu pot restrange dreptul numanui de a avea initiativa. Dl Zamfir are si alte atitudini neconforme cu deciziile partidului si, daca va continua pe linia asta, ne vom desparti”, a declarat Ludovic Orban intr-un interviu acordat Ziare.com.

Intr-o interventie telefonica la Antena 3, senatorul Daniel Zamfir i-a oferit o replica presedintelui liberal, sustinand ca cele afirmate de Orban nu au baza, de vreme ce mai multi membri din PNL si-au asumat acest proiect.

„Nu am inteles de ce Ludovic Orban reia lucrurile astea. In niciun caz argumentul invocat nu este cel real, daca se referea la proiectul cu dobanzile, acela a fost asumat de foarte multi colegi din PNL, inainte ca el sa fie presedintele partidului. Eu sincer ma asteptam sa ma felicite dl Orban ca in numele PNL, in vacanta parlamentara, am aparat interesele profesiilor liberale si am avut initiativa de a il invita la audieri  (la comisia economica din Senat – n.r.) pe ministrul Ionut Misa si am reusit sa obtinem ceva. Sigur, ca am fost singurul liberal a fost o dezamagire pentru mine. O fi deranajat ca eu condamn abuzurile?” a afirmat Zamfir, intr-o interventie telefonica la Antena 3.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: