Conflictul din USR nu s-a stins. Nicusor Dan vorbeste despre o posibila excludere a lui Clotilde Armand din partid

news

Presedintele USR, Nicusor Dan, a declarat luni ca, in acest moment, nu se pune problema excluderii lui Clotilde Armand din partid, dar a confirmat ca „organele abilitate” din cadrul formatiunii vor discuta o sesizare interna privind-o pe aceasta legata de absenta ei de la mai multe sedinte pregatitoare si de plen ale Consiliului Local Sector 1.

„Este o simpla sesizare interna, asa cum sunt multe sesizari interne intr-o structura de cateva mii de oameni. Ea (sesizarea — n.r.) o sa fie analizata de organele abilitate, de Biroul National si de Comisia de Etica, dar pentru moment nu s-a intamplat nimic. Este o simpla sesizare, asa cum sunt multe altele. In mod normal, ea ar fi trebuit sa ramana interna, pana la o decizie „, le-a precizat Nicusor Dan jurnalistilor intr-o conferinta de presa la Parlament.

Intrebat daca Clotilde Armand risca sa-si piarda functia de consilier la Sectorul 1 sau chiar sa fie data afara din USR, Nicusor Dan a raspuns: „Pentru moment nu se pune problema de asa ceva”.

„Repet, este o simpla sesizare, asa cum sunt multe altele”, a subliniat presedintele USR.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , ,

Comentarii: