Confruntare chiar la Antena 3. Rares Bogdan a pus-o la punct pe Lia Olguta Vasilescu: „Daca ajungeti la 10% sau la 5% nu ma intristez deloc”

politica

Confruntare intre Rares Bogdan si Lia Olguta Vasilescu, vineri seara, chiar la Antena 3. Prim-vicepresedintele PNL a pus-o la punct pe Vasilescu, care sustinea poe un ton ridicat ca presedintele Iohannism in cinci ani, „nu a facut altceva decat sa critice PSD”. „Va fi cea mai dura infrangere a Partidului Social Democrat din istoria sa de 30 de ani, ascultati la mine”, areplicat Rares Bogdan.

Iata dialogul:

Rares Bogdan: Presedintele Iohannis a vorbit prin faptele sale…

Olguta Vasilescu: Care fapte? Dati-mi exemplu de un singur lucru.

Rares Bogdan: Atunci cand trageati cu tunul in osatura statului roman, Klaus Iohannis tinea pur si simplu imaginea Romaniei incercand sa explice tuturor partenerilor ca Romania…

Olguta Vasilescu: Asta inseamna ca nu a facut altceva decat sa critice PSD. Asta am inteles. Ati venit cu lozincile astea mincinoase pana acum, ca vream sa il salvam pe Dragnea de puscarie si ca numai asta facem in legislatie. Si uite ca Dragnea este la puscarie, iar Klaus Iohannis, cu 47 de dosare, nu are niciun fel de problema. Lasati lozincile! Am inteles ce a distrus. A construit ceva?

Rares Bogdan: Va amintesc de OUG 13….

Olguta Vasilescu: Lasati OUG 13 ca e fumata de trei ani. Ceva nou mai aveti? Eu va intreb ce a facut Klaus Iohannis, nu ce a facut Guvernul.

Rares Bogdan: Va amintesc de recursul compensatoriu, de Sectia Speciala.. Liviu Dragnea, Sorin Grindeanu, Mihai Tudose… Dati-mi un singur exemplu de lider al dvs dintre cei trei premieri, sfarsind cu doamna Dancila, continuand cu liderii PSD, care in cei trei ani de zile sa reuseasca macar sa aiba trei intalniri la cel mai inalt nivel, in ceea ce inseamna partenerii nostri euro-atlantici.

Olguta Vasilescu: Cand o sa fie presedintele Romaniei, doamna Viorica Dancila o sa aiba intalniri si cu liderii euro-atlantici. Ce a facut Iohannis pentru Romania? A vizitat macar un azil de batrani, un orfelinat de copii, in cinci ani de zile de cand este presedintele Romaniei?

Rares Bogdan: Doamna, este imposibil!

Olguta Vasilescu: Lasati ca domnul Iohannis si-a facut poze prin strainatate

Rares Bogdan: Va fi cea mai dura infrangere a Partidului Social Democrat din istoria sa de 30 de ani, ascultati la mine. Stiti acest lucru

Olguta Vasilescu: Lasati grija de PSD

Rares Bogdan: Daca ajungeti la 10% sau la 5% nu ma intristez deloc

Olguta Vasilescu: Lasati lozincile astea ca, gata, le-am fumat, poate veniti cu ceva constructiv totusi. Lasati-ne pe noi. Vad ca va roade rau de tot grija de PSD. Puteti sa imi spuneti un singur lucru pe care l-a facut Iohannis de cand e presedinte?

Rares Bogdan: Enorm de multe lucruri, doamna, ca altfel nu il votau peste 40% din romani acum.

Olguta Vasilescu: Dati-mi un singur exemplu. Nu il aveti? Nu sunteti in stare sa dati un sigur exemplu? Nu ma luati cu stalpul democratiei.

Rares Bogdan: Doamna, intalnirile cu Macron, Angela Merkel, Donald Trump, imparatul Japoniei…

Olguta Vasilescu: Extraordinar!

Rares Bogdan: Nu sunt importante, sa inteleg!

Mai mult despre: ,

Comentarii: