Confruntarea momentului. Kovesi il va infrunta pe Toader prima data dupa ce ministrul Justitiei s-a ascuns mai multe zile imediat dupa cererea de revocare a sefei DNA

news

Posibila confruntare intre Kovesi si Toader la CSM, dupa ce ministrul Justitiei care a cerut revocarea procurorului sef al DNA.

Procurorul-sef DNA, Laura Codruta Kovesi, se va prezenta, marti, la sedinta Sectiei pentru Procurori a CSM, in care se va discuta avizul pentru solicitarea de revocare din functie, au declarat surse judiciare pentru MEDIAFAX. La sedinta va participa si ministrul Tudorel Toader.

Sectia pentru procurori a CSM o invita pe Laura Codruta Kovesi, marti, la audieri, dupa procedura de revocare initiata de Tudorel Toader. „In intampinarea interesului general suscitat de avizul consultativ solicitat Consiliului Superior al Magistraturii, Sectia pentru procurori informeaza opinia publica cu privire la faptul ca urmeaza sa ia in discutie solicitarea Ministrului Justitiei privind revocarea din functie a procurorului-sef al Directiei Nationale Anticoruptie in sedinta stabilita pentru ziua de marti, 27 februarie 2018, ora 14.00, la sediul Consiliului”, se arata intr-un comunicat de presa al Consiliului Superior al Magistraturii, remis Mediafax.

Membrii Sectiei pentru Procurori au invitat-o marti si pe Laura Codruta Kovesi la audieri, pentru a-si expune punctul de vedere, surse judiciare declarand pentru agentia de presa Mediafax ca procurorul-sef DNA se va prezenta la sedinta. Avizul ce urmeaza a fi dat de Sectia pentru Procurori a CSM in cazul procedurii de revocare initiate de ministrul Justitiei este consultativ.

Sectia pentru procurori a CSM a invitat-o pe Laura Codruta Kovesi marti la audieri, dupa procedura de revocare initiata de ministrul Justitiei, Tudorel Toader. De asemenea, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a confirmat, pentru agentia de presa MEDIAFAX, ca va participa la sedinta Sectiei pentru Procurori a CSM de marti, in care se va discuta solicitarea privind revocarea din functie a procurorului-sef DNA.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: