Congres faraonic al PSD: „Vom anunta un milion de membri de partid”. Cine are „sanse mari” sa fie ales candidat la Presedintie

politica

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, anunta ca LIviu Dragnea are „mari sanse” sa fie desemnat candidat la PSD la Presedintie la congresul extraordinar al PSD.

Stefanescu a declarat la Antena 3, joi seara, ca PSD trebuie sa isi desemneze un candidat la Presedintie in cadrul congresului extraordinar, care va avea loc in curand, chiar daca acesta ca fi atacat de „statul paralel”, „el si toata familia lui, si copiii”.

Intrebat daca Dragnea ar putea fi candidatul la Presedintie, Stefanescu a confirmat: „Liviu Dragnea are foarte multe sanse sa fie candidat la Presedintie al PSD”.

Stefanescu a mai spus ca, in luna martie, PSD va anunta ca are peste un milion de membri.

„Pe 1 martie vom anunta un milion de membri cu carnet. Anul trecut aveam 735.000 de membri. Atunci le-am cerut membrilor de partid ca fiecare sa aduca inca un membru, sa convinga membri ai familiei”, a explicat secretarul general adjunct al PSD.

Congresul extraordinar este un mijloc prin care Dragnea incearca sa isi intareasca pozitia in partid si sa incerce apoi eliminarea lui Mihai Tudose din fruntea Guvernului, au explicat mai multi analisti politici.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: