Consecintele manipularii. Criza de ISTERIE la mitingul Antena 3. Au intervenit bodyguarzii – VIDEO

news

Imagini teribile au fost inregistrate la mitingul de vineri al Antena 3. O participanta la manifestare a facut o criza de isterie in fata Danei Grecu, astfel incat a fost nevoie de interventia fortelor de ordine.

Realizatoarea Antena 3 Dana Grecu, aflata printre pensionarii prezenti la miting, a fost oprita de o femeie care a tinut sa isi manifeste spaima ca postul ar putea sa fie inchis. Speriata de campania agresiva de pe Antena 3,┬ácare sustine ca Antenele vor fi inchise, femeia a strigat repetat, in lacrimi, „nu trebuie sa ne lasati”.

grecu

„Va iubim foarte mult, nu trebuie sa ne lasati. Nu trebuie sa ne lasati, nu trebuie sa ne parasiti. Nu trebuie sa plecati, nu trebuie”, striga femeia insistent in fata Danei Grecu.

Dupa un timp Dana Grecu a devenit vizibil jenata de atitudinea telespectoarei Antena 3. Ea a incercat sa se indeparteze de femeie, insa aceasta continua sa strige. La un moment dat si-au facut aparitia si doi bodyguarzi pentru a o proteja pe realizatoarea TV. Momentul a fost inregistrat de o fana Antena 3.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: