Consilier al lui Orban: „1.200 de infectati eliberati zilele acestea in comunitate! Multumim Parlament & CCR & Renate! De azi e din nou pe pe viata si pe moarte”

politica

Cristian Paun, presedinte al Consiliului de Administratie al Fondului National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii (FNGCIMM SA-IFN) si consilier economic al premierului Orban, anunta ca „1.200 de infectati eliberati zilele acestea in comunitate”. „Tot efortul e degeaba. Toate resursele aruncate pe apa Sambetei”, subliniaza Paun.

„1200 de infectati eliberati zilele acestea in comunitate! Tot efortul e degeaba. Toate resursele aruncate pe apa Sambetei. Economia nu mai poate fi inchisa. Asta e clar!

Si asta pentru ce? Pentru niste voturi potentiale care nu prea vin. Oamenii inteleg ticalosia repede. Mai ales cand e despre banii lor, viitorul lor si viata lor. Doar cei fara viitor se mai lasa spalati pe creier!

Multumim Parlament & CCR & Renate! De azi e din nou pe pe viata si pe moarte. Miroase a faliment general. Multumim. Voi ramaneti speciali mereu. Ca e neconstitutional sa nu.

Veti raspunde pentru asta in fata noastra. Curand!

Hai, dati drumul la fituicile voastre penibile si mincinoase prin posta. Faceti iar filmulete regizate despre dublu standard si telemea. Fituici despre cat de proasta e guvernarea de care fugiti cu totii ca de ciuma. Dar pe care o sabotati la maxim. Bune de citit pe patul de spital COVID in asteptarea intubarii.

Bunici, parinti lasati naibii testele de constitutionalitate. Pana se lamuresc zapacitii astia ce e bine pentru noi, daca se lamuresc, faceti ce e bine pentru dumneavoastra si cei din jur. Salvarea incepe cu fiecare dintre noi. De la noi pleaca totul”, a scris Paun pe Facebook.

Vicepremierul Raluca Turcan, prim-vicepresedinte PNL, solicita adoptarea rapida in Parlament a proiectului de lege privind carantina si izolarea, aprobat de Guvern.

„Sectia PSD a CCR a decis ca nu putem trata in spital bolnavii de COVID-19 si ne-a pus in situatia de a nu mai putea lua decizia izolarii si a carantinarii. Guvernul a dezbatut si a adoptat proiectul de lege care pune in acord cu decizia CCR legislatia privitoare la asistenta medicala a persoanelor infectate, ca sa avem instrumente legale sa combatem eficient pandemia in continuare. Pericolul nu a trecut! Proiectul de lege a fost transmis Parlamentului, aflat in sesiune extraordinara, pentru a fi adoptat urgent. Asteptam aceeasi rapiditate manifestata de PSD si satelitii la modificarea Codurilor penale, aceeasi mobilizare exemplara pe care au aratat-o pentru teme precum amnistia si gratierea! Altfel, efortul majoritatii covarsitoare a romanilor este pur si simplu irosit. Mizele electorale ale PSD nu trebuie sa mai interfereze cu munca medicilor si a tuturor specialistilor care lupta in continuare impotriva pandemiei de coronavirus. (…) Trebuie sa ne mobilizam rapid si sa redam specialistilor in sanatate baza legala sa poata oferi asistenta medicala bolnavilor de COVID-19”, a scris Turcan, luni, pe Facebook.

Ea sustine ca PSD este „vinovatul moral” pentru cresterea numarului de noi infectari, prin toate apelurile facute la nerespectarea masurilor de protectie.

„PSD este vinovatul direct pentru politizarea tuturor deciziilor pe care Curtea Constitutionala le-a luat in legatura cu masurile Guvernului PNL in pandemie”, spune Turcan.

Mai mult despre:

Comentarii: