Consilier al lui Orban, catalogat drept „imbecil” si „maimutoi” de Rares Bogdan: „Imi vine sa ies public si sa spun mai multe decat spun”

politica

Bogdan Glavan, presedintele Fondului Roman de Contragarantare, este atacat dur de prim-vicepresedintele PNL, Rares Bogdan, care il catalogheaza drept „impecil”. Glavan este si consilier economic al premierului Orban.

Glavan, aflat in conflict cu fosti angajati ai FRC, a facut recent o declaratie controversata privind salariul pe care il incaseaza.

„Va doresc sa nu fiti niciodata in situatia mea, pentru ca eu trebuie sa raspund pentru tot felul de imbecili, care fac tot felul de cretinisme, pentru tot felul de indivizi… daca vrei sa iei 15.000 lei, stai ma acasa. Ca nu am venit la guvernare, nu am alergat ca nebunul un an de zile in toata tara si nu am dormit patru ore pe noapte ca sa iei tu salariu de 15.000 lei. Eu am alergat pentru PNL si alerg pentru PNL alaturi de 240.000 membri nu ca dl Glavan sau alti maimutoi sa isi ia Consiliu de Administratie sau sa spuna ca el a venit la guvernare ca sa ia un salariu de 15000 lei. Asta chiar ma scoate din sarite”, a declarat Rares Bogdan la B1TV.

„Pentru ca nu am pus niciun om in vreun Consiliu de Administratie, nu am niciun Consiliu de Administratie, nu ma intereseaza sa numesc vreun om in Consiliu de Administratie si nici sa numesc oameni care sa spuna, daca chiar e asa, ca a venit la guvernare ca sa ia 15.000 de lei. Mi se pare aberant. Stii ce greu e sa raspunzi pentru acesti glaveni cand esti de buna credinta si vrei ca tara sa se schimbe? Sunt intr-o situatie in care imi vine sa ies public si sa spun mai multe decat spun, pentru ca eu nu am venit la guvernare ca Glavan sa ia 15.000 lei si sapte consilii de administratie”, a mai spus liderul PNL.

Mai mult despre: ,

Comentarii: