Consilier PSD: „Doamna Armand, va rog din suflet, iertati-ma. Am baut 3 beri la halba, nu mi-am dat seama de implicatii”

politica

Consilierul judetean PSD Ioan Micu, din Focsani, i-a transmis un mesaj lui Clotilde Armand in care afirma ca „doresc sa imi prezint, sincer, scuze pentru cuvintele nedemne postate la adresa dumneavoastra. Va rog din tot sufletul iertati-ma”. El comentase, in legatura cu agresiunea suferita de Armand, ca „in Franta era rapita si violata zile in sir. Stai, ca asta ii convenea bebelusei albe”. Seful PSD Vrancea a anuntat ca va cere ca Micu sa fie exclus din partid.

„Doamna Clotilde Armand, numele meu este Ioan Micu si doresc sa imi prezint, sincer, scuze pentru cuvintele nedemne postate la adresa dumneavoastra intr-un comentariu pe Facebook. Nu exista nicio circumstanta atenuanta pentru gravitatea cuvintelor folosite, chiar daca au fost sub forma satirica, vreau sa stiti ca sunt printre semnatarii petitiei de castrare chimica a violatorilor, nu inteleg ce a fost in mintea mea cand am facut acel rusinos comentariu. Inca o data imi prezint mii de scuze pentru doamna, sotia, mama, omul Clotilde Armand! Va multumesc! ‘A gresi e omeneste, a ierta e Dumnezeiesc’.

Va doresc multa intelepciune si putere de munca pentru a rezolva problemele stringente ale cetatenilor din sectorul 1, dar si mai mult imi urez mie intelepciune si cumpatare in patimile politicii. Cu regret, dar respectuos si sincer, Ioan Micu.

Va rog din tot sufletul iertati-ma si nu am rugamintea din considerente politice, nu au valoare foarte mare. Sunt un om simplu de la tara dar in fata constiintei mele, a sotiei mele, si a copiilor mei trebuie sa mi corectez greseala, pentru ca toata viata mea am construit-o in jurul Dreptatii, a Adevarului si a Binelui caile exprimate de Platon in Republica, va multumesc pentru intelegere”, afirma Micu intr-un mesaj transmis lui Clotilde Armand pe WhatsApp si facut apoi public.

Ioan Micu a comentat pe Facebook, in legatura cu agresiunea suferita de Clotilde Armand: „In Franta era rapita si violata zile in sir, aoleo, stai ca asta-i convenea bebelusei din Guadalupe”.

Contactat apoi de Mediafax, Ioan Micu a spus ca regreta situatia creata. Ioan Micu sustine ca a facut remarca deplasata dupa ce a consumat bere si ca nu a realizat implicatiile mesajului sau. De asemenea, Micu dezvaluie faptul ca a fost mustrat prin intermediul telefonului de sefii de partid.

„Regret, eu sunt mai sarcastic, imi pare rau pentru situatia creata. Am fost sunat de conducerea partidului, de cei de la Vrancea, m-au mustrat. Regret, eram intr-o dispozitie… bausem doua, trei beri la halba, nu mi-am dat seama de implicatii”, a declarat consilierul judetean Ioan Micu.

Ion Micu este fiul lui Nica Micu, care a fost primar in comuna Vidra timp de peste 30 de ani. Micu a fost primar tim de 14 ani in perioada comunista, intre 1975 si 1989, fiind apoi reales din anul 2000 pana in 2016, din partea PSD.

In aprilie 2016, cu doua luni inaintea alegerilor locale, primarul Nica Micu a fost gasit incompatibil de Agentia Nationala de Integritate (ANI).

Mai mult despre: ,

Comentarii: