Consilierul de taina al lui Dragnea, ironizat de jurnalistul Dan Tapalaga: „Ce-ai patit, ti-a redus Pablito sponsorizarea? Simti nevoia sa musti ca sa-ti arati recunostinta?”

news

Ironii usturatoare ale jurnalistului Dan Tapalaga la adresa lui Doru Buscu, unul dintre consilierii de taina ai liderului PSD, Liviu Dragnea. Buscu este actionar majoritar al publicatiei Catavencii.

„Ce-ai patit, Buscule? A redus Pablito sponsorizarea? Simti nevoia sa musti ca sa-ti arati recunostinta fata de generozitatea stapanului? Hai, latra, rupe lantul si fii cat mai rau. Daca mai bagi vreo trei scremute de-ale tale impotriva complotistilor care vor sa-l dea jos pe Daddy sau, si mai grav, ii denunta public invartelile de tip mafiot, iti mai arunca Pablito o mana de oase”, a scris Tapalaga pe Facebook.

Tapalaga a dezvaluit recent ca Liviu Dragnea are porecla de „Pablito”. Aceasta, care provine de la Pablo Escobar, este folosita de consilierii americani de imagine ai liderului PSD.

Catavencii a publicat marti un artico nesemnat in care se afirma ca Tutuianu a fost demis din guvern pentru ca ar fi pus la cale impreuna cu Viorel Hrebenciuc si Marius Pieleanu debarcarea lui Dragnea din fruntea PSD.

Citeste si: Consilierul lui Dragnea: Hrebenciuc si Pieleanu au pus la cale un puci in PSD impotriva lui Dragnea, Tutuianu urma sa preia conducerea PSD

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: