Consilierul lui Ponta: „Iohannis este mai RAU ca Basescu. Votantii lui au capul in colturi”

news

Refuzul lui Klaus Iohannis de a promulga Codul Fiscal a declansat o ampla campanie de denigrare din partea PSD si a oamenilor care graviteaza in jurul liderilor PSD. Iohannis reuseste performanta de a fi perceput „mai rau” ca fostul inamic numarul 1 al PSD, Traian Basescu.

„Un presedinte mai rau, mai irational, mai resentimentar chiar si decit Basescu cel de trista amintire. Un presedinte cu toane si cu bizdicuri si cu bufeuri de personalitate, ce nu tine cont nici de realitatile economice favorabile (crestere economica cea mai mare din UE, deficit bugetar printre cele mai mici din UE, crestere consolidata a colectarii taxelor si impozitelor de catre ANAF), nici de nevoia de dezvoltare a tarii, nici macar de votul partidului care l-a propulsat in functia de Presedinte ori de nevoile exprimate de mediul de afaceri roman si international.

Nu conteaza. Pune piedici oricaror solutii de dezvoltare economica. Doar pentru ca asa vrea el si doar pentru ca pentru el e mai important castigul electoral decat interesul national. Ne meritam soarta”, a transmis Mirel Palada pe Facebook.

Ulterior el i-a ridiculizat si pe votantii lui Iohannis: „Au inceput pufosii sa se vaite si sa dea de chinul mortii ca au votat gresit, ca nu le place ce face Johannis, ca ‘asta nu e presedintele meu’. Vai de capul lor in coltzuri! Ce-or sa-si mai ia tzara inapoi!”.

Palada este consilier pentru strategii guvernamentale al lui Victor Ponta si o prezenta constanta la posturile TV favorabile PSD, Antena 3, B1 TV si Romania TV.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: