Consilierul lui Ponta, Mirel Palada, ii cere lui Iohannis sa-si doneze SALARIUL

news

Gestul premierului Victor Ponta de a dona diferenta de salariu primita in urma ordonantei care ii vizeaza pe inaltii demnitari este o dovada de decenta, considera consilierul de stat in Guvern Mirel Palada, acesta afirmand ca, intr-o Romanie a lucrului bine facut, seful statului ar trebui sa fie primul care sa dea acest exemplu.

„Gestul premierului Victor Ponta de a dona diferenta de salariu primita in urma ordonantei care ii vizeaza pe inaltii demnitari este o dovada de decenta, de responsabilitate si de respect fata de toti angajatii din sistemul bugetar. Premierul ramane consecvent ideii ca majorarea salariilor demnitarilor trebuie facuta in acelasi timp cu salariile celorlalti angajati din sectorul public”, a declarat pentru AGERPRES Mirel Palada.

El a adaugat ca, pentru a nu stimula un conflict cu presedintele Iohannis, Victor Ponta a ales aceasta „formula eleganta” de a arata ca nu este moral ca unii bugetari sa fie mai egali decat altii.

„In mod normal, intr-o Romanie a lucrului bine facut, seful statului ar trebui sa fie primul care sa-si doneze majorarea de salariu, pentru a oferi un exemplu tuturor celor care ocupa demnitati publice”, a precizat Palada.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: