Consilierul lui Ponta, nou mesaj batjocoritor: „Pufosii sunt disperati. Sa faca Iohannis ceva”

news

Mirel Palada, consilierul pentru strategii guvernamentale al premierului Victor Ponta, a publicat un nou mesaj batjocoritor la adresa simpatizantilor lui Klaus Iohannis. El sustine ca acestia cauta „disperati” sa o denigreze pe noul ministru al Dezvoltarii Regionale, Sevil Shhaideh.

„Imediat, ca la ordin (evident ca la ordin!), au si inceput obiectivii independenti ai lui Basescu si ai lui Iohannis sa o muste cu muscaturi otravite.

Vezi Doamne, ca Dragnea si-a numit fina la conducere. Vai, ce dezastru! Ce lipsa de profesionalism! Ce nepotism abject! In ce hal de tara traim! Ce hal de Guvern ne conduce!

De ce nu face, dom’le, Iohannis ceva sa puna capat acestui dezastru zilnic? Daca nu Iohannis, macar Basescu, ca el macar e bun la ceva, stie ce sa faca, are butoanele, are echipa. Sa se faca ceva, pentru numele lui Dumnezeu!

Pufosii sint disperati. Tara e in dezastru. Diaspora fierbe. Auzi tu: fina lui Dragnea! Dragilor, propaganda desantata ca asta nici pe vremea lui Goebbels nu se facea”, sustine Palada pe Facebook.

El spune ca Shhaideh nu are cum sa fie fina lui Dragnea pentru ca e musulmana.

„Sevil nu e fina lui Dragnea. Asta pentru ca Sevil e musulmana, fiind de neam tatarasc. La musulmani nu exista conceptul de nas, respectiv de fin. La ei e altfel. Ce stie crestinul cum e cu Mecca. Ce stiu obiectivii anti-guvernamentali cum e cu nasia la musulmani.

Sevil nu e numita pe relatie de nepotism. Sevil e persoana cea mai indrituita sa conduca acel minister, pentru ca la nivel de coordonare tactica, de activitate de zi cu zi, ea il duce pe umeri de ani de zile, impreuna cu Dragnea.

Asa incit, cinstiti pufosi si restul obiectivi si independenti care aveti in fisa postului sa muscati otravit in fiecare zi, cintati si voi alta melodie de tristete si de dezastru. Incercarile voastre patetice de minjire a lui Sevil, o doamna si o profesionista remarcabila intr-ale administratiei publice, sint penibile”, adauga Palada.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: