Consilierul lui Ponta, val de INJURATURI: „Nemernici, jegosi, pastele mamii lor de ticalosi”

news

Mirel Palada, consilierul pentru strategii guvernamentale al lui Victor Ponta, fost purtator de cuvant al Guvernului, lanseaza un val de invective la adresa jurnalistilor care au scris critic despre ministrul Culturii, Ionut Vulpescu.

„Pentru toti cei care au aplecat urechea, cu buna stiinta sau pur si simplu manipulati, la nemernicii care s-au urcat cu picioarele linsharii mediatice pe unul din cei mai buni ministri de Cultura pe care i-a avut Romania in ultimul timp.

Ministrul s-a corectat imediat, fiind suficient de inteligent si de onest, caracteristici ale unui intelectual, pentru a-si da seama de greseala facuta.

Nu a contat. Nemernicii de presa imediat au vituperat intr-o campanie de presa jegos indreptata asupra lui, taind din materialele de presa corectia imediat facuta, ignorand tema referitoare la scaderea TVA la carti la 5% si punctind numai si numai pe confuzia dintre personaj si autor, dintre Hamlet si Shakespeare.

Niste ticalosi. Niste nemernici. Sa nu uitati cu cine aveti de-a face in aceasta situatie. Cu subiect si predicat, ca sa aiba motive sa faca breaking news ca ii injur pe Facebook, mama lor de jegosi: Realitatea TV, Hotnews, Gandul, Nasul.tv.

Si care or mai fi prin online, multi si marunti si bicisnici. Pastele mamii lor de ticalosi…”, a scri Palada pe Facebook.

Ministrul Culturii, Ionut Vulpescu, a declarat recent ca HAMLET a fost „unul dintre cei mai mari scriitori pe care i-a dat umanitatea”, alaturi de Cervantes.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: